info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trabzonspor Sihirbaz Aldı

Trabzonspor’un transferin son gününde kadrosuna kattığı 2 golcüden Waris, ülkesi Gana’da sihirbaz olarak anılıyor. Yatabare ise Fransa Kupası’nı kazandırdığı Guimgamp’ın efsanesi olarak görülüyor.

Transfer döneminin şampiyonu Trabzonspor son güne 3 oyuncu sığdırdı. Büyük beklentilerle kadroya dahil edilen yeni yıldızların kariyer öyküleri bir hayli dikkat çekici...
 
Ganalı Abdul Majeed Waris ülkesinde ‘sihirbaz’ olarak anılıyor. 22 yaşındaki oyuncu, 19 yaşındayken İsveç Ligi’nde Hacken formasıyla gösterdiği müthiş performansla bir anda sivrilmiş ve Gana Milli Takımı’na yükselmişti. 63 maçta attığı 30 gol, Arsenal’in de ilgisini çekmişti. İyi bir müslüman olan Waris her maç öncesi ve sonrası şükür namazı kılıyor. Geçtiğimiz aylarda yaşadığı evlilik şoku ise hayatını değiştirdi. Evlenmeye hazırlandığı sırada seks görüntüleri iddialarıyla sarsılan genç futbolcunun bu nedenle düğününü iptal ettiği ileri sürüldü.
 
Forvet hattına katılan Mustapha Yatabare de Guingamp takımında ‘efsane’ olarak görülüyordu. Kulüp tarihindeki 2 kupadan biri olan Fransa Kupası’nı geçen sezon kazandıran Yatabare, 7 bin nüfuslu küçük bölgede halkın en sevdiği figürlerden biriydi. 3 yılda 102 maçta 43 gol kaydeden Malili futbolcu, takımının 2013’de Ligue 1’e çıkmasını da sağlamıştı.
 
Olympiakos’tan alınan Avraam Papadopoulos ise Türkçe’de “İbrahim” olan ismiyle dikkat çekmesinin yanında EURO 2012’de Polonya maçında yaşadığı sakatlıkla 8 ay sahalardan uzak kalmıştı. 29 yaşındaki stoper düzenli oymaka istediğini dile getirdi.
 
Emre kaldı, Gökhan gitti
 
Trabzonspor’da gözden çıkarılan golcü oyuncu Emre Güral, hiçbir kulüple anlaşamayınca takımda kaldı. Genç forvetin, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in vereceği kesin karara kadar takımdan ayrı çalışacağı bildirildi. Bu arada Cardozo’dan sonra Waris ve Yatabare’yi de kadrosuna katan bordo-mavililer, golcü oyuncu Gökhan Karadeniz’i 1 yıllığına Antalyaspor’a kiraladı.