info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Terim: Tek Şut Atamadık, Ne Galibiyeti...

Spor Toto Süper Lig in 21. haftasında deplasmanda Eskişehirspor la 0-0 berabere kalarak üst üste 10 maç kazanma şansını ve iki puanı kaybeden Galatasaray da teknik patron Fatih Terim maçın ardından şöyle dedi: Pozisyon üretmekte zorlandık evet... Eskişehirspor bizden daha iyi oynadı tebrik ederim. Biz hakikaten bize yakışmayan bir oyun oynadık. Poziyon değil şutumuz yoktu neredeyse.

Kötü oynadık ama buna rağmen bir puan sevindirici. Saha herkes için kötüydü, Eskişehirspor için de aynıydı. Bu ancak küçük bir sebep olabilir. Herkes beraber kötü oynayınca maalesef çok pozisyon bulan, çok gol atan Galatasaray'ı göremedik. Oyun geçtikçe de zeminin daha da ağırlamaşı aleyhimize oldu. Değişiklik yapmak zorunda kaldık ama 3. değişikliği bile yapmadım. Bu havada girmek çıkmak kolay değil.

Bu yollarda bu kayıplar var. Arada bir böyle durumlar için anlayış gösterelim oyuncularımıza... Kabul etmem mümkün değil ama bu kadar iyi giden bir takımın böyle bir mola hakkı var. Kazamıyorsan kaybetme kuralı bugün geçerliydi. Kazanmayı hiç haketmedik. Bugün biri kazansaydı bu Eskişehirspor olmalıydı.

Burada sahanın müdürü kimse ona da teşekkür etmek boynumuzun borcu. Bu sahanın yetişmesi bile mümkün değildi. Ellerinden gelenin fazlasını yaptılar ve yetiştirdiler. Onlara da teşekkükler. Eskişehirspor da güzel bir deplasman, bir futbol kenti. Onlara da başarılar