info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Terim: Muslera ya Penaltı Attırdım Çünkü

Galatasaray Teknik Direktörü, Manisaspor galibiyeti sonrası Muslera nın kullandığı penaltıya açıklık getirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 4-0 kazandıkları Manisaspor maçı sonrası şöyle konuştu:

"34 maçı birinci bitirdikleri için oyuncularımı kutluyorum. Çok güzel mücadele verdiler. Tam bir takım görüntüsü çizdik. Sezona iyi başlayamadık ama çok çabuk toparlanıp sonradan müthiş bir atak yaptık. Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandık. Canıyürekten kutluyorum. Aynı başarıyı Süper Final'de de bekliyorum."

"Kolay değil. Geçen sene, evvelki sene, ondan evvelki sene futbolcuların, taraftarların alışkın olmadığı şekilde kötü geçmiş. Camia birden ayağa kalkıp müthiş bir ilk final yaptı. Ama daha son final var."

"Oynamak isteyen, her türlü konuda ilkleri yapan ve rekorları kıran, hep pozitif futbol oynayan, CentilmenLig'de de ikinci sırada olan bir takım olduk. Umarım 6 hafta sonra da bu takımı en iyi şekilde Galatasaraylıların önlerine sunarız. Birinci etap için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

"Muslera'nın başarısında öncelikle arkadaşlarına teşekkür etmek gerek. En az gol yiyen kaleci olmasını sağladılar. Büyük bir kaleci, önemli bir insan. Bütün arkadaşları daha önce konuşmuştu. Plan halinde düşünmüştük, oyun farklı olursa böyle bir şey yaparız diye. Biz her rakibe büyük saygı duyuyoruz. Manisaspor'u bugün de 10 kişi kalmalarına rağmen gösterdikleri performans için ayakta alkışlıyorum. Kendilerine başarı diliyorum. Umarım en kısa zamanda Süper Lig'e dönerler. Takımımızda gol atmayan oyuncu kalmasın adına yapılan bir şeydi. Benim ve arkadaşlarımın tüm takımlara, tüm camialara saygı duyduğumuzu bilirsiniz. Ama dünyanın her tarafında kaleciler gol atıyor. Rekor kıranlar da var."