info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Terim den Son Rötuşlar

İstanbul Büyükşehir Belediyespor mesaisini sürdüren Galatasaray da teknik direktör Fatih Terim in kafasındaki onbiri belirlediği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı takımın son yaptığı antrenmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının onbirini denediği gözlenirken, Hakan Balta'nın sakatlığı defans kurgusundaki planları az da olsa bozdu.

Sağ baldırından sakatlanarak antrenmanı yarım bırakan Hakan Balta'nın tedavisine başlanırken, Teknik Direktör Fatih Terim'in bu futbolcunun yetişmemesi halinde Çağlar Birinci'yi bu bölgede düşündüğü bildirildi. Fatih Terim'in, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına, kalede Muslera, defansta Ujfalusi, Gökhan Zan, Servet, Hakan Balta, orta sahada Melo, Kazım, Sabri, Selçuk, Eboue forvette de Baros'tan oluşturduğu onbirle çıkması bekleniyor.

Öte yandan teknik direktör Fatih Terim, 2729 günlük aranın ardından bir lig maçında, kulübedeki yerini alacak.

Fatih Terim, Galatasaray'daki 4 senelik ilk döneminde, Türk futbol tarihinin en önemli başarılarına imza attı.

2002-2003 sezonunun başında yeniden Sarı-Kırmızıllılar'da teknik direktörlük koltuğuna oturan tecrübeli teknik adam, bu kez istediklerini yapamadı.

20 Mart 2004'te Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan ve Rizespor'un 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanan maçın ardından görevi bıraktı.

Fatih terim, mayıs ayında Ünal Aysal'ın teklifini kabul etti ve Galatasaray'da 3. Terim dönemi başlamış oldu. Unutulmaz başarıların teknik direktörü Fatih Terim, yarın akşam İstanbul büyükşehir Belediyespor ile oynanacak maçla birlikte tam 2729 günlük bir aranın ardından, Sarı-Kırmızılılar'ın başında bir lig maçına çıkacak.