info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor’dan Yeni Atılımlar

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleştiren Tekirdağ Spor Kulübü Yönetimi yeni hedeflerini ve yatırımlarını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleştiren Tekirdağ Spor Kulübü Yönetimi yeni hedeflerini ve yatırımlarını düzenlediği  basın toplantısıyla açıkladı. Toplantıya Başkan Gürsel Erbap, Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter, Sekreter Kadir Atıcılar ve Genel Kaptan Tufan Yıldırım, Muhasip Ünal Günay, Taraftar sorumlusu Emin Benan Utku, Üye Refik Akçakaya, Üye İ.Derya Kaptanoğlu, Üye Reşat Koşar katıldı. Zor günlerini geride bıraktıklarını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Erbap, geçmişi eleştirmek yerine yarını düşündüklerini ve her yıl bir üst lige çıkmak istediklerini aktardı. Kulübün yönetim, barınma ve yemek gibi ihtiyaçlarının karşılanması maksadıyla Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesi’nde  3 katlı bir bina kiralayan yönetim, bu tesiste 22 sporcunun barınma dahil tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti. Öte yandan www.tekirdagspor.org adlı internet sitesinin de satın alındığını belirten Erbap, gerekli düzenlemelerin yapılarak tüm resmi  bilgilerin bu siteden paylaşılacağını ve takip edileceğini ekledi.
Mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait olan Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nun kullanım hakkının 10 yıllığına kulübe devredilmesi için gerekli yazışmaları yaptıklarını söyleyen Başkan, “Stadyum Tekirdağ Spor’a verildiği takdirde çim zemini yeniden yapacağız ayrıca  tüm tribün koltuklarının yenilenmesini soyunma odalarının yapımı tarafımızdan yapılıp, hizmete sunulacaktır” dedi. Vergi Dairesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan ve geçmiş yönetim tarafından yapılandıran borçların, Ağustos ve Eylül aylarına ait borçların ödendiğini belirten Erbap, yeni sezonda amatör ve profesyonel liglerden 11 adet yeni futbolcu transfer ettiklerini dile getirdi. Teknik Direktörlüğe Necdet Çakır’ı, Antrenörlüğe Saim Çıroğlu’nu ve Altyapı Antrenörlüğüne de Okan Abpas’ı getirdiklerini  aktaran Başkan Erbap şu ana kadar yönetimleri tarafından kulübe 200.000 TL’ye varan  harcama yaptıklarını da sözlerine ekledi.
Yeni transferlerle birlikte hazırlık çalışmalarına başlayan Tekirdağspor Kulübü futbolcuları günde çift idman yaparak sezon ön hazırlıklarına başladılar. Kadroda kaleci Cem Albayrak, sol bek Burak Boz, sağ bek Şener Acar, stoper Barış Kaya, orta saha Cem Engel, sağ açık Burçak Danış, santrafor M. Can Taşdemir, sol açık Emir Atlı, kaleci Ö. Faruk Çiçek, santrafor Ümit Özdemir, orta saha Metin Barış, kaleci Furkan Çebi, stoper Başar Pınar, forvet Berkan Bektaş, orta saha Taygun Vurgun, defans Barış Pınar, sol bek Caner Keser, orta saha Barış Yazıcı isimli sporcularla başta teknik direktör Necdet Çakır, antrenör Saim Cıroğlu nezaretinde çalışmalarını sürdürüyorlar.
Tekirdağspor kulübünün yeni yönetimi Ticaret Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Cengiz Günay’ın misafiri olarak burada toplantı yapıldı. Toplantıya ayrıca Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın ve Ticaret Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Taner Karaoğlu’da katıldılar. Yönetim kurulu kendi olağan görüşmeleri sonrası futbol takımı ile tam kadro yemekte bir araya geldiler.