info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Transferi Tamamladı

Kaptan: Lige Hazırız Dedi

Tekirdağspor yönetim kurulu görevlendirdiği transfer komitesi gece gündüz çalışarak Tekirdağspor Kulübü’nün önce Süper Amatör kümede daha sonrada BAL liginden gelecek takımla final oynayacak şekilde güçlü bir kadro oluşturması için yapmış olduğu transferler tamamlandı.

Transfer komitesi adına genel kaptan Tufan Yıldırım tarafından yapılan açıklamada Başar Pınar, Barış Pınar, Caner Keser, Berkant Bektaş, Taygun Vurgun (Tekirdağ), Cem Albayrak (Feriköy-İstanbul), Ömer Faruk Çiçek (Öğrenci), Ahmet (Çarşambaspor), Barış Kaya (Hasköy-İstanbul), Mehmet Can Taşdemir(Kaynaşlı-Düzce), Şener Acar(Akçakoca-Düzce), Cem Engel (Beylikdüzü-İstanbul), Zafer Bıçak (Hendekspor), Burhan (Beylerbeyi-İstanbul), Emir Adlı, Serhan Koroğlu (Malkara), Ümit Özdemir, Metin Barış, Kubilay Denizci, Rahim Karaca (Karadenizspor) yapılan transferler ile güçlü bir takım oluşturuldu.

Önümüzdeki günlerde kadroya 1 veya 2 tane daha oyuncunun alınabileceğini açıklayan Yıldırım “Şimdi kadromuzu tamamladık. Bundan sonra sporcuları toplayıp hazırlık çalışmaları ve maçlar ile liglere hazırlanacağız. Tekirdağspor seyircisinin zevkle seyredeceği ve destekleyeceği bir takım oluşturmaya çalıştık.

Tek amacımız eski Tekirdağspor’un başarılı günlerini geri getireceğiz.” dedi.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber