info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor :2 - Edirnespor Gençlik:1

Tekirdağspor Lider

Bal ligi 11.grupta bu gün oynanan Tekirdağspor –Edirnespor maçında Tekirdağspor ezeli rakibi Edirnespor’u son dakikalarda bulduğu golle 2-1 mağlup ederek lider oldu.
 
Havanın güzel olmasıyla tribünleri dolduran Tekirdağspor taraftarının büyük desteği ile başladı. Maça daha dikkatli başlayan Tekirdağspor ceza alanında yanlış adam paylaşımı sonrası kalesinde 31. Dakikada Ziad Ajous’un golüyle 1-0 geriye düştü.
 
Mücadelesini bırakmayan ve devreye mutlak suretle gol ile girmek isteyen Tekirdağspor kral Birol’un 37.dakika da kalecinin üzerinden aşırttığı topla golü buldu. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.
 
2.yarıya daha derli toplu ve hücumda daha etkili ataklar yapan Tekirdağspor mutlak iki pozisyonda golü bulamadı maç sonuna doğru Edirnesporlu futbolcuların zaman çalma bakımında çok vakit geçirdikleri orta hakemin itirazına rağmen 90. Dakikada soldan ortalanan bir topa Taygun'un vurduğu kafa ile top Edinespor kalesine gitti. Böylece Tekirdağspor 2-1 öne geçti. Tekirdağspor artık şampiyonluk için 3 maçın sonucuna göre trübünleri dolduran 10 bin seyircinin ve 180 bin Tekirdağlının desteğiyle bu yıl 3. Lig de şampiyonluk ipni göğüslemek için mücadele veriyor.
 
Maçın hakemleri maçın başından sonunda kadar avantajları kullanarak ve sahanın her yerinde pozisyonlara yakın olmalarıyla dikkat çektiler.
 
Tekirdağspor:
Mert***, Hasan***, Tayfuın***, Volkan***, Ramazan***,Taygun***,Orhan***, Uğur***,Birol***,Cihan***,Turgut***
 
Edirnespor:
Ufuk,Tugay, Samet, Doğukan, Emirhan, Ümit,Ramazan,Turgut,Aydın,Mert,Ziyad
Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber