info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor:1 - Edirne GK Spor: 3

Bal ligi 11. Grup da bugün Namık Kemal stadında oynanan stresli ve olaylı maçta Tekirdağspor şampiyonlukta iddialı Edine GK ya 3-1 mağlup oldu.

Maçın başında Edirne Gk ceza alanı için de bariz penaltısı verilmeyen Tekirdağspor hakeme itiraz ettiyse de orta hakem Semih Duran  devam kararı vererek maçın başında Tekirdağspor aleyhine düdük çalmaya başladı.
 
Devam eden dakikalarda Tekirdağspor ceza alanı içinde kasti olmayan topun ele vurmasına gecikmelide olsa bir kırmızı kart ve uzun süre itirazlardan sonra penaltı noktasını gösterdi. Bu arada tribünlerde olan Tekirdağspor taraftarının da haklı olarak büyük tepkisini alan hakem maçın kontrolünü kaybetti. Tekrar Edirne Gk ceza alanı için de Birol’un açık şekilde düşürülmesine yine devam kararı vererek maçta Tekirdağspor aleyhine düdük çalmaya devam etti. Tribünlerde havanın iyi olmasını da fırsat bilen 1000lerce Tekirdağspor taraftarı yaşanan olaylara tepki gösterdiler. Hafta içinde il güvenlik kurulu tarafından Tekirdağspor- Edirne Gk arasında oynacak olan maça rakip seyircinin alınmaması kararlaştırılmıştı.
 
Bu maç çok olaylara açık bir olacağı düşünülerek böyle karar verilmişti. Daha önce Edirne de oynanan ilk devrenin ilk maçında Tekirdağsporlu futbolculara maçın bitimiyle birlikte saldırdıkları için burada da olabilecek olaylar için büyük tedbirler alınmıştı. Buna rağmen maçın hakemi de verdiği kararlar ile seyirciyle polis’i karşı karşıya getirecek olaylara sebep oldu.  Maç oynanırken seyirciden tepki olarak sahanın kenarına atılan su şişeleri sebep gösterilerek maçı tatil etmek istemesi, hatta bir pozisyonda sahanın içine giren bir seyircinin dışarıya çıkarılması sonrası uzun süre maç ın başlaması bekletildi.
 
Maç sonunda da Tekirdağsporlu seyircilere saldıran iki Edirnespor lu oyuncunun olayları başlatarak polislerinde iki takım sporcuları arasına girdiği ve büyük arbede yaşandığı görüldü. Bunlara karşılık maç sonunda Tekirdağspor 3-1 mağlup olarak sahadan ayrıldı.
 
Edirne GK lı sporcularda otobüslerine binerek polis kontrolünde sahadan ayrıldılar.
 
HAKEMLER:Semih Turan*, Abdullah Seyithanoğlu**, Sefa Özcan** Efe Soysal***
 
TEKİRDAĞSPOR: Emrullah, Hakan, Can, Uğur Tugay, Serkan, Omar Nuhu, Taygun, Harun, Birol, Uğur, Emre.
Yedekler:Ömer Faruk, Cevdet, Ufuk, Recep Hasan, Erhan, Burtak, Ahmet
 
EDİRNE GK: İlkay, Semih, Tayfun, volkan , Murat, Celallettin, Orhan ,Sertaç,Ali Tayfun, Turgut, Ramazan
Yedekler: Ufuk, Erhan, Abdullah, Danmir,Melih, Mustafa, Kutay
Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber