info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Takımı Doğru Oynat

Yönetim toplantısı öncesi Polat a "İstifa etmeye hazırım" diyen Hagi ye başkan toplantı sonrası "Takımı iyi oynatırsan kalırsın" mesaj

Yönetim toplantısı öncesi Polat'a "İstifa etmeye hazırım" diyen Hagi'ye başkan toplantı sonrası "Takımı iyi oynatırsan kalırsın" mesajı verdi.

Adnan Polat, Yönetim Kurulu toplantısı öncesi kendisiyle konuşmak isteyen ve "Benim için para, tazminat önemli değil. Görevimi bırakmamı istiyorsanız saygıyla karşılar, bırakırım. Son karar sizin" açıklamasını yapan Hagi'ye "Seninle idmandan sonra konuşuruz. Takımın hala başındasın" dedi. Hagi, bu nedenle idmana 15 dakika geç katılırken, idman sonrası başkan Adnan Polat ile yönetici Murat Yalçındağ, Hagi ve yardımcısı Tugay ile bir araya geldi. Bu görüşmede Polat, Hagi'ye "Senin iyi niyetinden dürüstlüğünden ve çalışkanlığından asla şüphem yok. Galatasaray'ı ne kadar sevdiğini de biliyorum. Ancak bazı konularda inatçılık yapıyorsun. Bazı futbolcularda çok ısrar ediyorsun. Geldiğin günden beri sakat futbolcuların çok olduğunu ben de biliyorum.

'HATALARINI DÜZELT'
Ama sağlamları da yerinde oynatmadın. Bu hataları düzeltmen gerekiyor. Seninle yola devam ediyoruz. Artık zaman diye bir kavram kalmadı. Takımı doğru oynat. Bundan sonra bu takımdan sadece iyi futbol ve galibiyet bekliyorum" dedi. Hagi bunun üzerine Adnan Polat'a "Ben ve ekibime güvenebilirsiniz. Bu takım çok iyi olacak" demekle yetindi.