info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Simao Trabzon da Yok

Beşiktaş ta Trabzonspor maçı öncesi Simao nun zorlu maçta forma giyemeyeceği açıklandı. Aurelio ve Fernandes kadroya dahil edildi.

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesi Necip ve Veli'nin yanı sıra Simao ve Aurelio'nun sakatlıkları nedeniyle bu zorlu maçta forma giyemeyeceği açıklandı.
 
Sol dizinde ağrısı bulunan Simao dünkü çalışmaya katılmazken, deneme amaçlı olarak idmanda yer alan Veli, ağrıları artınca tedbiren antrenmanı yarıda bıraktı. Simao’nun Trabzonspor maçında olmayacağı, Maccabi Tel Aviv karşısında da oynamasının zor olduğu ifade edildi. Ağrıları bulunan Aurelio’nun da Trabzonspor karşısında oynamayacağı açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı.
Siyah Beyazlı takımda sol dizindeki sakatlığı sebebiyle Simao kadroya alınmazken, sakatlığı düzelen Aurelio kafileye dahil edildi.
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. maçında 20 Ekim tarihinde deplasmanda oynadığı Dinamo Kiev maçından bu yana kadroya alınmayan Fernandes Trabzonspor maçı kafilesine dahil edildi. Genç oyunculardan Mehmet Akyüz ve sakatlığı düzelen Ekrem'de maç kadrosuna alındılar. Edu kadroya dahil edilmedi. Sakatlıkları bulunan Necip ve Veli'de Trabzon' götürülmeyecekler.
Siyah Beyazlı takımın Trabzonspor maçının 21 kişilik kafilesinde şu isimler yer alıyor.
Rüştü, Cenk, Umut, İsmail, Atınç, Tanju, İbrahim Toraman, Sivok, Egemen, Hilbert, Fernandes, Aurelio, Ekrem, Ernst, Holosko, Alves, Quaresma, Holosko, Mehmet Akyüz, Mustafa Pektemek ve Almeida.
Antrenör Carvalhal'ın Trabzsonspor karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor
Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, İbrahim Toraman, Quaresma, Holosko, Almeida.