info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Real Madrid - Galatasaray: 3-0

Aslan, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Real Madrid karşısında varlık gösteremedi. Temsilcimiz Bernabeu dan 3-0 mağlup ayrıldı.

 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Real Madrid'e 3-0 mağlup oldu.
 
Estadio Santiago Bernabeu'deki karşılaşmada Real Madrid'in gollerini 9. dakikada Cristiano Ronaldo, 29. dakikada Karim Benzema ve 73. dakikada Gonzalo Higuain kaydetti.
 
Stat: Santiago Bernabeu
Hakemler: Svein Oddvar Moen, Kim Thomas Haglund, Frank Andas (Norveç)
Real Madrid: Diego Lopez, Essien, Sergio Ramos, Varane, Coentrao, Khedira, Xabi Alonso, Di Maria (Dk. 85 Pepe), Mesut Özil (Dk. 79 Modric), Cristiano Ronaldo, Benzema (Dk. 65 Higuain)
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Dany, Riera (Dk. 83 Amrabat), Melo, Hamit Altıntop (Dk. 78 Umut), Selçuk İnan, Sneijder (Dk. 46 Gökhan Zan), Drogba, Burak Yılmaz
Goller: Dk. 9 Cristiano Ronaldo, Dk. 29 Benzema, Dk. 73 Higuain (Real Madrid)
Sarı kartlar: Dk. 41 Dany, Dk. 70 Melo, Dk. 74 Drogba, Dk. 78 Burak Yılmaz (Galatasaray), Dk. 84 Essien, Dk. 84 Xabi Alonso, Dk. 90 Sergio Ramos, Dk. 90 1 Modric (Real Madrid) 
 
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ilk maçında Real Madrid karşısında ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı.
 
İki takımın da kontrollü başladığı maçın henüz 9. dakikasında Cristiano Ronaldo’nun golüne engel olamayan Galatasaray, rakip kalede bir türlü varlık gösteremedi. Benzema’nın 29. dakikada attığı golle 2-0 geriye düşen sarı kırmızılılar, ilk yarının son dakikasında Eboue ile önemli bir fırsatı değerlendiremedi ve devre bu skorla son erdi.
Karşılaşmada oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip, çok hızlı bir şekilde Galatasaray kalesine geldi. Cristiano Ronaldo, Mesut Özil ve Benzema ile etkili olan Real Madrid, ilk yarıda 2 gol bulmayı bildi.