info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Q7 Kaptan, Çeyrek Finalist Bolu

Galatasaray ve Trabzon un ardından Beşiktaş da Türkiye Kupası ndan elenen büyükler arasındaki yerini aldı. Siyah-beyazlılar, Quaresma nın kaptan olarak çıktığı maçta Boluspor a 1-0 yenildi.

Beşiktaş, son 6 sezonda 4 kez kazandığı Türkiye Kupası’nda bugün çeyrek final yolunda Boluspor'a takıldı.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Beşiktaş, 76. dakikada Ferhat Kiraz'ın attığı golle yenik duruma düştü.

Kalan dakikalarda da eşitliği yakalayamayınca Galatasaray ve Trabzon gibi Türkiye Kupası'na çeyrek final öncesinde veda etti.

Maçta kırmızı kart cezalısı Veli Kavlak ile sakatlıkları bulunan Tanju Kayhan, Rüştü Reçber, Hugo Almeida, İsmail Köybaşı ve Fabian Ernst forma giyemedi.

Atletico Madrid ile oynadığı maçta teknik direktör Carvalhal ile araları bozulduğu için bir süre kadro dışı kalan Qauresma ise maça kaptan olarak çıktı.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. turda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek, 4. tura yükselmişti. Boluspor ise 2. turda Fethiyespor'u 5-1, 3. turda ise Süper Lig takımı Gençlerbirliği'ni normal süresi 1-1 biten maçın uzatma bölümünde 3-2 yenerek 4. tura çıkmayı başarmıştı.

Kadrolar ise şöyleydi:

BOLUSPOR:
Eser Altın(Dk 36. Atacan) -Hakan Arslan-Orhan Ak-Veli Kızılkaya-Cemil Vatansever-Alp Ergin-Ferhat Kiraz-Veysel Cihan(Dk. 60 Aydın)-Kenan Özer-Onur Bektaş-Vedat Budak
BEŞİKTAŞ:
Cenk-Ekrem Dağ-Egemen -Sivok-Hilbert-Aurelio(Dk. 45 Holosko)-Simao-Fernandes-Necip Uysal-Quaresma-Mustafa Pektemek