info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Otobüse Kamuflaj

Fenerbahçe Telekom Arena’ya özel bir otobüs ile gidecek.

Sarı - lacivertlileri her zaman taşıyan boyalı özel takım otobüsü dikkat çekeceği için böyle bir yola başvuruldu. Takımı gözlerden uzak tutacak bir başka araç kullanacak olan Fenerbahçe’de kafileye Aziz Yıldırım başkanlık yapacak. Olası bir saldırıya uğramamak için otobüs kamuflajı uygulayacak olan Fenerbahçe’de güvenlik de artırılacak.

Güvenlik ordusu
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, derbi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi. Karşılaşmada polis ve özel güvenlik elemanlarından oluşan 5 bin kişilik bir güvenlik ordusu olacağına değinen Mutlu, “Bu rakam ihtiyaçların karşılanabilmesi açısından yeterli. Yeni yapılmış bir stat için alınması gereken güvenlik önlemleri neyse, bunların hepsini aldık. En ufak bir zafiyet oluşmayacaktır” dedi.

Taraftara yine uyarı
Sarı-lacivertli taraftarların Türk Telekom Arena’ya gidişlerinin, Ataköy’deki Sinan Erdem Spor Salonu ve Kadıköy’de Salı Pazarı’ndan hareket edecek 50 otobüsle sağlanacağı, maça bireysel gitmek isteyen taraftarların, biletleri olsa dahi stada alınmayacakları belirtildi. Bu arada, Fenerbahçe Kulübü, maça gidecek taraftarlarını küfürlü tezahürat ve sahaya yabancı madde atılmaması konusunda uyardı.

Kaynak : Milliyet