info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ortaya Matuidi

İç piyasadaki transferleri jet hızıyla bitiren Fenerbahçe, yabancı orta saha konusunda da önemli adımlar attı. Saint Etienne den ayrılacağını açıklayan Blaise Matuidi transferinde sona yaklaşıldı

Emmanuel Emenike, Orhan Şam, Serdar Kesimal transferleriyle sezona hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, yabancı orta saha konusunda da önemli mesafe kat etti. Emre'nin yanına ciddi bir takviye yapmayı düşünen sarı-lacivertliler, yaklaşık 6 aydır bu mevki için Fransa'da arayışlarını sürdürüyordu.

Listede bulunan isimlerden Saint Etienne'in Angola asıllı Fransız yıldızı Blaise Matuidi önceki gün Canal Plus'a yaptığı açıklamada takımdan ayrılacağını resmen açıkladı. Gideceği takımın ismini vermeyen 24 yaşındaki oyuncu "Son dört sezonda Saint Etienne'de güzel zamanlarım oldu. Ama 24 yaşındayım, hırslıyım ve yeni şeyler öğrenmek istiyorum. Neler olacağını hep beraber göreceğiz" diyerek veda ettiğini gösterdi. YANIT GELECEK Yöneticilerin, Matuidi'nin menajeriyle görüşme yaptığı ve olumlu sonuç aldığı ifade edildi. Kulüple görüşmelerin ise sonuçlanmadığı bildirildi. F.Bahçe'nin St. Etienne'e 7 milyon Euro önerdiği ve yanıt beklediği gelen haberler arasında.

MATUİDİ KİMDİR? 2007'de Troyes takımından Saint Etienne'e transfer olan Blaise Matuidi, 4 sezonda toplam 132 lig maçında forma giydi. Takımın en istikrarlı oyuncusu olarak dikkat çeken 1987 doğumlu Matuidi, bu süreçte 3 gol atıp 5 asist yaparken, 20 sarı 1 kırmızı kart gördü. Fransa'nın çeşitli yaş gruplarındaki milli takımlarında görev yapan Matuidi, A Milli Takım'da da iki kez görev yaptı.