info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Önce Brugge, Sonra Fener

Beşiktaş’ın hocası Bilic son dönemde yaşadıkları düşüşün ardından çok önemli bir performans ortaya koyduklarının altını çizdi, “

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayseri Erciyes önünde çok iyi bir futbol oynayarak farklı kazandıklarını dile getirdi.
 
Hırvat hoca, “Güzel bir galibiyet oldu. 5-1 kazandık, iyi oynadık ve çok pozisyon bulduk. 90 dakikada tabii ki hata olur ama hiçbir kara deliğe düşmedik. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Taraftara da destekleri için teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.
 
Pektemek sevinci
 
Son dönemde yaşadıkları düşüşün ardından çok önemli bir performans ortaya koyduklarına vurgu yapan Bilic şöyle devam etti:
 
“Eskişehir’e, Liverpool maçından sonra gitmiştik ve iyi oynamadık. Ben de memnun değildim. Avrupa olmasa bile sürekli olarak aynı seviyede oynamak çok zordur. Çok ciddi fiziksel ve zihinsel efor gerektirir. Bu düşüşler her takımda olur. Ancak şüpheye düşmeden çalışırsanız bir çıkış noktası bulabilirsiniz. Düşüş yaşamak sorun değil. Önemli olan çabuk şekilde ayağa kalkmaktır. Erciyes’e karşı sadece galibiyet değil, üç puandan fazlasını kazandık.”
 
Slaven Bilic, Club Brugge ve Fenerbahçe maçlarını da kazanarak yola devam etmek istediklerini ifade etti. Siyah-beyazlı hoca, “Önümüzde çok uzun bir yol var. Bu yolu yürümeye çalışacağız. Bir çok yorumcu bizim burada olmamızı beklemiyordu ama bu noktaya geldik. Önceliğimiz Türkiye ligi. Bitime çok uzun bir zaman kalmadı. Şampiyon olmak istiyoruz. Artık Brugge ve Fenerbahçe maçlarına konsantre olacağız. İki maçı da kazanacak gücümüz var” ifadelerini kullandı.
 
Bilic, Mustafa Pektemek’e 11’de forma vermesiyle ilgili soruya ise “İki forvetle oynama seçeneğimiz tekrar elimizde. Uzun süredir bu seçeneği kullanamıyorduk. Mustafa çok iyi oynadı ve gol de attı. Cenk’in de dönmesi iyimserliğimizi arttırıyor” yanıtını verdi.