info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ömer Toprak a FIFA dan İzin Çıktı

A Milli Takım ın, Almanya ve Azerbaycan ile yapacağı karşılaşmaların aday kadrosuna davet edilen Bayer Leverkusenli stoper Ömer Toprak a FIFA dan izin çıktı.

Geçtiğimiz hafta içinde Türk Milli Takımı'nda oynamaya karar verdiğini açıklayan genç stoperin, milli formayı giymesi için gerekli izinlerin çıktığı ve Ömer Toprak'ın, şans verildiği takdirde Almanya karşısında forma giyebileceği belirtildi.

Özgür Buzbaş ve Emek Ege'nin sunduğu Spor Merkezi programına telefonla bağlanan NTV Spor muhabiri Hakan Gündoğar, Ömer Toprak konusundaki gelişmeleri aktardı.

Hakan Gündoğar, "Milli Takımın İdari Koordinatörü Okan Buruk, 3 gün önce yayınımızdaydı. Hukuk bürosuyla birlikte çalışmalarına devam ettiklerini, FIFA'dan gerekli izni alabilmek için bütün evrakların FIFA'ya yollandığını ve gerekli cevabı beklediklerini söylemişti. Bugün akşam saatlerinde Ömer Toprak için gerekli izin çıktı. Guus Hiddink görev verdiği takdirde, Ömer Toprak ilk kez A Milli Takım formasıyla sahaya çıkabilecek. Bu haber milli takımımızda sevinçle karşılandı. Antrenmanın basına kapalı olan bölümünde; Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan, antrenmana katıldı. Futbolcu için gerekli izni aldıklarını, hem Ömer Toprak'a hem de Guus Hiddink'e bildirdi" ifadelerini kullandı.