info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Olcan Adın Trabzonsporda

Bordo-mavili kulüp, uzun süren pazarlıklar sonrası yıldız oyuncu için Gaziantep ile el sıkıştı. Olcan için 3 milyon 250 bin euro ve Sezer Badur’un verileceği açıklandı

Trabzonspor, Olcan Adın transferinde mutlu sona ulaştı. İki gündür yoğunlaşan transfer görüşmeleri dün saat 14.00 sıralarında, Gaziantepspor’un ısrarla 4 milyon euro talep etmesi üzerine tıkanma noktasına geldi. Ardından Trabzonsporlu yöneticilerin, “Olcan transferinden vazgeçtik” şeklinde açıklama yapmasına rağmen yönetici Tuncay Bekiroğlu, temaslarını sürdürdü.
Bekiroğlu, Gaziantepsporlu yöneticileri 3 milyon 250 bin euro ve Sezer Badur karşılığında ikna etti. Daha sonra da Olcan’la görüşen Bekiroğlu, bu futbolcu ile de 4.5 yıllığına anlaşma sağladı.
Gaziantepspor’da geçtiğimiz sezon ve bu sezonun ilk yarısında sergilediği performansla dikkatleri Olcan için Bekiroglu, “Olcan çok önemli ve takımımıza direkt katkı yapacak bir oyuncu. Bu transferde mutlu sona ulaştığımız için sevinçliyiz” yorumunu yaptı.
Bu arada Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, forvet transferi konusunda arayışlarının bulunduğunu ve Trabzonspor’un vermesi halinde Henrique’e talip olabileceklerini söyledi.

Trabzon’a transfer yasağı talebi
Bucaspor’un kendileriyle sözleşmesini tek taraflı feshettikten sonra Trabzonspor’la anlaşan Torric Jebrin konusundaki öfkesi dinmiyor. İzmir temsilcisi Ganalı futbolcunun sözleşmesini haksız feshettiğinin tespiti ile futbolcuya sportif ceza verilerek lisansının iptal edilmesi istemli başvurusunun ardından, Trabzonspor’u da ’ayartan kulüp’ olarak tespit edilerek transfer yasağına tabi tutulması için TFF’ye başvuru yaptı. Sarı-lacivertliler, futbolcuyu yanlış yönlendirdiğini iddia ettikleri Menajer Onur Beziray’ın da lisansının iptal edilmesi yönünde dilekçe verdi.