info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Olay adamlar konuştu !..

Gündeme bomba gibi düşen Galatasaray daki kavga iddialarının kahramanları; Milan Baros, Culio ve Pino açıklamalarda bulundu..

Baros, Culio ve Pino, kavga iddiaları ile ilgili olarak GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Üç futbolunun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şöyle:

BAROS: Yenilgi sonrası üzülmem sinirlenmem çok normal. Kaybetme şeklimizden dolayı üzgündüm ama kişesel kimseyle sorunum olmadı. Soyunma odasında da kimseyle problem yaşamadım. Bunlara alıştık. Türk medyasında bu bu tip hikayeler üzerinden haberler yapılıyor, anlam vermiş değilim. Bu tip haberler çıkarıp üzerine gidiyorlar. Gelen mağlubiyetten sonra sinirliydin. Culio yanıma gelip sakinleşmemni söyledi, haklıydı da. Ne Culio ne Pino'yla en ufak problem yaşamadım. Takım içerisinde kimsenin kimseyle problemi yok. Türk basını, kendi kafalarından haberler yazıyorlar. Gerçekleşmemiş olayları gerçekleşmiş gibi gösteriyolar. Bu beni daha çok üzüyor.

Böyle yalan haberler çıkarsa gülüp geçiyorsunuz, şaka konusu oluyorsunuz. Türk basınına saygım sonsuz. Maç sonları basın toplantılarını yapıyoruz ama aynı şekilde onlardan da saygı bekliyorum. Olmayan olayların yazılması beni üzüyor, yıpratıyor. Böyle devam edecekse yönetimle konuşup röportaj vermeyerek tepki göstermek istiyorum.

CULIO: Bu tip haberlerin anlaşılması için kameranın; yüzümde herhangi bir yara bere var mı, yüzüm patlamış mı çekmesi lazım. Gördüğümüz gibi yok. Tamamen yalan bir haber. Futbolun içinde olan şeyler, sinirlenilmesi normal. Demin de belirttiğimiz gibi yapılan haber komple yalan. Önümüzde Gaziantepspor maçı var, bu durumdan çıkmamız için önemli bir fırsat. Bu maçın biran önce gelmesini bekliyoruz.

Baros'un da açıklamasında belirttiği gibi maçtan sonra çok gergindi, ben de çok gergindim. O'nu sakinleştirmek için yanına gittim, telkin etmek istedim. Futbolun içinde mağlubiyetin olabileceğini söyledim. Başka bir konuşma ve görüşme geçmedi aramızda."

PINO: Bu tip yalan haberler, sonuçlar kötü olduğu zaman çıkabiliyor. Hepsi yalan. Herhangi bir kavga yok. Antrenmanda öyle bir şey yaşanmadı. Kendimi iyi hissetmiyordum ve hocamın iznini alarak eve dinlenmeye gittim. Bu tip şeyler olacak, sonuçlar kötü olduğu için. Şimdi yapacağımız, Gaziantepspor maçına hazırlanmak, kötü sonuçları geride bırakmak.