info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Nous sommes tous avec toi

Derbide Beşiktaş taraftarının yabancı madde yağmuruna maruz kalan Eboue için özel pankart yaptıran Sarı-Kırmızılılar, maç sonunda tecrübeli oyuncuyu tribüne çağırıp destek verdiler.

Galatasaraylılar, Emmanuel Eboue’ye sahip çıktı. Geçen hafta İnönü Stadı’nda oynanan Beşiktaş derbisinde yabancı madde yağmuruna tutulan ve futbol otoritelerince taraftarı tahrik etmekle itham edilen tecrübeli oyuncu, Türk Telekom Arena’da adeta sevgi seline tutuldu. Eboue için özel pankart yaptıran Sarı-Kırmızılılar, Fransızca yazılan, “Nous sommes tous avec toi” (Hepimiz seninleyiz) sözleriyle desteklerini gösterdiler. Eboue de saha içinde ortaya koyduğu performansla, son dakikalara doğru Cim Bom’un ayakta kalabilen az sayıdaki oyuncularından biri oldu. Yaşadığı sakatlığa rağmen görevine devam eden Fildişili futbolcunun bu gayreti, teknik direktörü Fatih
Terim’den de övgü aldı.

Formasıyla cevap verdi

90 dakikanın ardından bir kez daha tribüne çağrılan Eboue, formasını çıkarıp tribünlere göndererek taraftara teşekkür etti. Sarı-Kırmızılılar, kaleci Muslera’yı da maç sonunda tribüne çağırıp moral aşıladı.