info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Manchester United Skoru Koruyamadı

Ukrayna’dan galip çıkmadı! Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Manchester United, öne geçtiği karşılaşmada Shaktar Donetsk’in ikinci yarıdaki golüne engel olamayınca sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Shaktar Donetsk ile Manchester United, karşı karşıya geldi. Ukrayna'da oynanan karşılaşma Danny Welbeck ile Taison Freda'nın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.  
Ligde kötü sonuçlar alan Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde Ukrayna deplasmanında maça etkili başlayan taraftı. Kırmızı şeytanlar, 18. dakikada Danny Welbeck'in golüyle 1-0 öne geçti.
İlk yarının sonuna kadar skor üstünlüğünü koruyan İngiliz temsilcisi, devreyi 1-0 önde kapattı.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında beraberlik için rakip kalede gol arayan Shaktar Donetsk, aradığı golü 76. dakikada Taison Freda ile buldu ve skor 1-1 oldu.
Maçın geri kalan dakikalarında iki takım da skoru değiştiren golü bulamayınca karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
Bu sonuçla iki takım da gruptaki puanlarını 4'e yükseltti.
 
LEVERKUSEN PUANLA TANIŞTI!
 
Grubun diğer maçında Bayer Leverkusen, konuk ettiği Real Sociedad'ı 2-1 mağlup ederek gruptaki ilk puanlarını aldı. İspanyol ekibi ise ikinci maçında da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
 
Bayer Leverkusen-Real Sociedad 2-1
Alman temsilcisine galibiyeti getiren golleri Simon Rolfes ve Jens Hegeler atarken Sociedad'ın tek sayısını Carlos Vela kaydetti.