info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara’da Kaza: 5 Yaralı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, bir sürücünün kullandığı otomobilin karşı yönden gelen ticari araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, yol yapım çalışmaları nedeni ile tek yöne düşürülen D-110 karayolunda Malkara istikametinden Keşan istikametine seyir halinde olan E.A idaresindeki 59 LY 106 plakalı otomobil, Keşan istikametinden Malkara istikametine seyir halinde olan 34 yaşındaki A.Y yönetimindeki 17 RK 929 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.
 
Kazanın etkisi ile E.A'nın otomobili önce bariyerlere sonra ise trafiğe kapalı yola uçtu. Kazada, otomobil sürücüsü E.A, ticari araç sürücüsü A.Y ve ticari araç içerisinde bulunan 40 yaşındaki Hatice Özkaya, 37 yaşındaki Fatma Kaplan, 3 yaşındaki Yasemin Kaplan yaralandı.
 
Yolda seyir halinde olan sürücülerin kazayı görmelerinin ardından 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralılara ilk müdahale yapılırken polis ekiplerince karayolunda geniş güvenlik önlemleri alındı.
 
Yaralılar ambulanslar ile Malkara Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı