info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kritik Gün

Spor Toto Süper Lig de yarın Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Cim-Bom da, Kazım ve Engin in oynayıp, oynamayacağı bugün netlik kazanacak.

Bir süredir saha ve salon çalışmaları yapan iki futbolcu bugün takımla birlikte antrenmana çıkacak. Dinamik tedavi ile tahmin edilenden daha erken sahalara dönmeye hazırlanan iki oyuncunun herhangi bir sorun çıkmaması durumumda, Teknik Direktör Fatih Terim tarafından Gaziantep maçında sahaya sürülecekleri bildirildi. Medical Park Antalya maçında sağ arka baldırından sakatlanan Milan Baros'a ise ishal olduğu için serum verildiği öğrenildi. Beklenmedik rahatsızlığı yüzünden tedavisi yarıda kesilen Çek futbolcunun, Gaziantepspor maçında forma giymesinin zor olduğu kaydedildi. Galatasaray basına kapalı yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı futbolcular koşudan sonra üç gruba ayrıldı. Oyuncular değişmeli olarak topla çalışmalar gerçekleştirdi. Bu arada Cim-Bom’un 33 yaşındaki Çek stoperi Tomas Ujfalusi uzun süren ayrılığın ardından yeniden milli takımına çağrıldı.

Yeniden Sarıkaya
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin (GSYİAD) Olağanüstü Genel Kurulu’nda İsmail Sarıkaya yeniden başkan seçildi. Dedeman Otel’de yapılan ve Edip Önder’in de aday olduğu seçimde 232 üye oy kullanırken, Sarıkaya 150, Önder ise 82 oy aldı. Sarıkaya bu sonuçla 3 yıl daha GSYİAD’a başkanlık yapacak. Eski Başkan Adnan Polat da Sarıkaya’ya destek vermek için oy kullandı. Sarı-kırmızılı yönetimden ise, Emir Sarıgül, Mehmet Cibara ve Necati Demirkol oy kullananlar arasında yer aldı. Sarıgül de, Sarıkaya’ya destek veriyordu.