info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kartal’ın Gözü Havada

Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu maçının kar yağışı nedeniyle ertelenmemesi için dua ediyor. Eğer böyle olursa Fernandes ile Sivok, cezalarını ilk resmi müsabakada çekecekleri için Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, bir yandan Mersin İdman Yurdu ile oynayacakları maçı, diğer yandan da Fenerbahçe derbisini düşünüyor, bundan dolayı maçın kar yağışı nedeniyle ertelenmemesi için dua ediyor.

Çünkü Portekizli teknik adam, hava şartları nedeniyle Mersin maçının ertelenmesi durumunda, cezalı bulunan Fernandes ve Sivok’u ilk resmi maç olan Fenerbahçe derbisinde oynatamayacak.

En önemli iki oyuncusunun hava şartları nedeniyle derbide oynatamama ihtimalini göz önünde bulunduran Carlos Carvalhal’ın, stat görevlilerinden sahanın bugünkü maça yetiştirilmesini istediği bildirildi.

Cezalı futbolcuların cezalarını çekerek hafta sonunda sahaya çıkabilmesi için Mersin İdman Yurdu maçının oynanması gerektiğini bilen Portekizli çalıştırıcı, meteorolojik gelişmeleri de internetten yakından takip ediyor.

Meteorolojinin bugün için hava şartlarının daha ağır olacağının açıklaması nedeniyle Fernandes ve Sivok konusunda tedirgin olan Portekizli hocanın, Play-Off’taki muhtemel rakibi olması nedeniyle Fenerbahçe derbisine ayrı bir önem verdiği vurgulandı.

Öte yandan  hava şartları nedeniyle dün sabahki uçakla İstanbul’a gelemeyen Mersin İdman Yurdu’nun, Beşiktaş’ın aksine bugünkü maçın ertelenmesine sıcak baktığı, bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurduğu ifade edildi.