info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hasar Büyük

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Marsilya sınavı öncesi iki can sıkıcı haberle sarsıldı. Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan Mehmet Topal ile Kuyt’ın dün yapılan kontrolleri sonrası perşembe günü forma giyemeyecekleri ortaya çıktı

 

 
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Marsilya ile oynayacağı grup maçı öncesi iki tatsız haberle sarsıldı.
 
Sarı-lacivertli ekibe ilk kötü haber Mehmet Topal’dan geldi. Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının ilk yarısında sakatlanan milli oyuncunun çekilen MR’ında, sol dizinde darbeye bağlı doku zedelenmesi ve kanama tespit edildiği belirtildi. Tedavisine hemen başlanan Mehmet Topal’ın Marsilya’ya karşı forma giymesinin zor olduğu bildirildi.
 
Mersin İdmanyurdu maçının ikinci yarısında sakatlanan ve 62. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Dirk Kuyt’ın MR sonuçları da moralleri bozdu. Hollandalı oyuncunun sağ arka adalesini saran zarda yırtık tespit edildiği açıklandı. Kuyt’ın da perşembe günü oynayamayacak olması Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı bir hayli sıkıntıya soktu.
 
Egemen Korkmaz ve Milos Krasiç’in de sakatlıklarının sürmesi nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı çeken Kocaman şimdiden kara kara düşünmeye başlarken, yeni formüller üretmeye çalışıyor.
 
 
Mecburen Cristian
Bu arada Mersin İdmanyurdu maçında galibiyet golünü atan Cristian Baroni’nin buna rağmen idmanlardaki içine kapanık, moralsiz hali devam ediyor. Kocaman tarafından yedek kulübesine gönderilen Brezilyalı oyuncunun hocasına olan soğuk tavrının sürdüğü, ikili arasındaki buzların henüz erimediği öğrenildi. Ancak buna rağmen Cristian’ın sakatlıklar nedeniyle Marsilya maçında ilk 11’de sahaya çıkma olasılığının yüksek olduğu da bildirildi.