info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hagi nin Hayali 5-1

Galatasaray ın istifası cebinde dolaşan teknik direktörü Gheorghe Hagi, yarın oynanacak kritik F.Bahçe derbisi öncesinde gözünü iyice kararttı...

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; G.Saray'ın hocası Hagi derbide, 6 yıl önce Türkiye Kupası finalinde F.Bahçe önünde elde ettiği 5-1'lik skor gibi farklı bir galibiyet alarak, Cimbom kariyerini 'başı dik' noktalamanın hayalini kuruyor

Rumen çalıştırıcı, ezeli rakiplerini Arena'da farklı bir şekilde yenmenin hayallerini kuruyor. Bundan 6 yıl önce Olimpiyat Stadı'nda oynanan Türkiye Kupası finalinin bir benzerini yaşamayı düşlüyor. Hagi, o maçta elde edilen 5-1'lik skorun bir benzeriyle kazanarak Sarı-Kırmızılı takımın tarihine geçmeyi amaçlıyor.

Derbide 'son kozunu' oynayacak olan Hagi, sahaya ofansif bir kadro ile çıkarak sonuca gitmeyi planlıyor. Hem camiayı hem de taraftarı memnun edecek bir galibiyet alma düşüncesinde olan Hagi, maçtan önce takımla bir toplantı yapıp 6 yıl öncesini hatırlatarak, “Neden yeniden yapmayalım?” diye oyuncularını galibiyete şartlandıracak.

ZAFER YAŞAMAYI İSTİYOR
Sezon sonu yönetimin kendisini göndereceğini bildiği için gergin olan ve herkese son bir ders vererek görevine kendi isteğiyle nokta koymak isteyen Hagi, akıllarda kalacak bir F.Bahçe zaferi daha yaşamayı ve yaşatmayı umuyor.

Kaynak : Milliyet