info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Guti Yine Kadroda Yok

Spor Toto Süper Lig in 3. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Bursa ya Guti ve İbrahim Toraman sız gitti.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Beşiktaş, bu karşılaşma için Bursa'ya gitti.

Bursaspor maçı hazırlıklarını sabah gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlı ekip, akşam üzeri otobüsle Bursa'ya hareket etti. Yolculuğun bir bölümünü feribotla yapacak Beşiktaş kafilesi, daha sonra kalacağı otelde maç saatini bekleyecek.

Siyah-beyazlı ekip, Bursaspor karşılaşmasının ardından İstanbul'a dönerek, Spor Toto Süper Lig'de 25 Eylül Pazar günü kendi sahasında Medical Park Antalyaspor oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına başlayacak.

Bursaspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma saat 20.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek.
        
HEDEF 3 PUAN
Spor Toto Süper Lig'in ilk 2 haftasında 1 yenilgi ve 1 galibiyet alan Beşiktaş, 3. haftada yarın deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Ligin ilk haftasında Eskişehirspor'a 2-1 mağlup olan ve hafta başında Ankaragücü'nü 3-1 yenerek bu sezon ki ilk galibiyetini elde eden siyah-beyazlı ekip, ilk 2 maçını kazanan Bursaspor'u mağlup ederek hem rakibin galibiyet serisini sonlandırmak, hem de puanını 6'ya çıkarmak istiyor.
        
GUTİ YİNE YOK
Beşiktaş'ta önce sakatlığı nedeniyle, daha sonra hazır olmadığı gerekçesiyle forma şansı bulamayan İspanyol yıldız Guti, Bursaspor kadrosunda da yer almadı.

Guti'nin yanı sıra sakatlığı bulunan İbrahim Toraman da kadroya dahil edilmezken, sakatlığı geçen Ernst ise maç kadrosunda kendisine yer buldu. Guti ve İbrahim Toraman'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Almeida, Ersan Gülüm, Bebe, yabancı kontenjanı nedeniyle Alves ve Hilbert de Bursaspor kafilesinde yer almadı.

Bu arada, Ankaragücü ile yapılan karşılaşmada 18 kişilik kadroda bulunmayan Çek oyuncu Tomas Sivok, teknik direktör Carlos Carvalhal tarafından Bursaspor kafilesine dahil edildi.
        
MAÇ KADROSU
Beşiktaş'ın Bursaspor maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı, Fernandes, Sivok, Quaresma, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Mehmet Aurelio, Ekrem Hayyam Dağ, Necip Uysal, Simao, Holosko, Sidnei, Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Tanju Kayhan, Umut Kaya, Cenk Gönen.