info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Guti, Manisaspor a Karşında Forma Giyemeyecek

Trabzonspor maçında sakatlanan ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan İsmail Köybaşı nın ardından siyah beyazlılara bir kötü haber de Guti den geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 11 Mart Cuma günü Manisaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.
Sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'ndeki basına kapalı antrenman yoğun kar yağışı altında gerçekleşti.
Antrenmana tedavilerine devam edilen Onur Bayramoğlu, İsmail Köybaşı, Mert Nobre, Guti Hernandez ile sağ arka adalesinde çekme olan Hugo Almeida katılmadı. Ricardo Quaresma ve Ekrem Dağ ise takımla birlikte çalıştı. Bel spazmı geçiren ve tedavi devam eden Guti'nin Manisaspor maçına yetişmeinin zor olduğu öğrenildi.
Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan antrenman iki bölümden oluştu. İlk bölüm olan saha çalışmalarına takım halinde ısınma koşularıyla başlayan Siyah-beyazlı futbolcular, daha sonra kısa koşular yaptı. Antrenmanın ikinci bölümü için salona geçen takımımız, değişmeli olarak kuvvet ve denge çalışmaları gerçekleştirildi. Ayrıca antrenman öncesinde futbolcuların yağ ölçümleri yapıldı.
Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 18.30'da özel bir uçakla Sabih Gökçen Havaalanı'ndan İzmir'e, oradan da karayoluyla Manisa'ya geçecek.