info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

G.Sarayda Gideceklerin Listesi Belli Oluyor

Geçtiğimiz sezonun şampiyon kadrosunu koruyan ve yaptığı transferlerle oyuncu havuzu da genişleyen Galatasaray da, takımdan ayrılması gündemde olan isimler yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

 

 Geçtiğimiz sezonun şampiyon kadrosunu koruyan ve yaptığı transferlerle oyuncu havuzu da genişleyen Galatasaray'da, takımdan ayrılması gündemde olan isimler yavaş yavaş şekillenmeye başladı.
G.Saray'da gideceklerin listesi belli oluyor
 
Yabancı futbolculardan Albert Riera ve Milan Baros'u takasta kullanmak isteyen sarı kırmızılılar, Riera'yı, Atletico Madrid ile yapılan Arda Turan görüşmelerinde gündeme getirmiş, ancak girişimler sonuçsuz kalmıştı. Arap ülkelerinde gelen teklifleri reddeden Çek yıldız Milan Baros'un da takasta kullanılması gündemde.
Takımdan ayrılma ihtimali en yüksek isimse şu an için Emanuel Culio. Süper Lig'de bir çok takımın ilgilendiği Arjantinli futbolcunun Mersin İdman Yurdu'na gitmesi yüksek ihtimal gözüküyor.
Yolların ayrılacağı ifade edilen yerli futbolculardan Çağlar Birinci'nin durumu ise, yabancı sol bek transferine bağlı gözüküyor. O pozisyona Fluminense'den Carlinhos'u transfer etmek isteyen Fatih Terim, istediği Brezilyalı alınırsa, Çağlar Birinci ile yollar ayrılacak.
Ceyhun Gülselam ve Sercan Yıldırım'ı da kiralamayı düşünen Galatasaray'da, Yiğit Gökoğlan'ın Antalya'ya transferi ise yattı. Sarı-kırmızılılar'ın, Antalyaspor'dan kiralama bedeli talep etmesi üzerine güney kulübü, Galatasaray'a rest çekti ve transfer çıkmaza girdi.