info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fernandese Gözdağı

Aybaba, iki günlük kamptan şikayetçi olan Fernandes için açık konuştu, “Eğer rahatsız oluyorsa kamp yapmayan bir takıma gitsin! Ona her zaman yardımcı olan biriyim” dedi

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, dünkü antrenmanda Manuel Fernandes için açık açık konuştu, Portekizli oyuncunun yaptıklarını hoş görmeyeceğini gösterdi.
 
Tesiste olmasına rağmen idmana çıkmayan oyuncusu hakkında konuşan Aybaba, “Fernandes’e her konuda yardımcı olan birisiyim. Benimle neden problemi olsun? Hafif sakatlığı var, MR çektirmeye gidecek. Eğer kamp yapmamızdan da rahatsız oluyorsa, kamp yapmayan bir takıma gitsin” yorumunu yaptı.
 
‘Beşiktaş’a zarar verir’
Sezon sonu ayrılacağı şeklinde çıkan söylentilere de değinen Aybaba, “Hiç bir şekilde bu konuları konuşmadık. Şu anda böyle spekülasyonlar yaratmak Beşiktaş’a zarar verir. Avrupa kupalarına gitme hedefinde ilerlememiz lazım. Camia içindeki bazı insanlar Avrupa kupalarına katılmamamızı istiyorlarsa bu görüşlerine devam edebilirler. Bu spekülasyonlar oyuncuları da etkiler. Başkanımız da oyuncularla toplantı yaptı. Başkanın oyuncularla 3. toplantısı oldu. Futbolcuların kafalarının  karışmasını engellemeye çalışıyoruz” dedi.