info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Romayı Yaktı

Sarı-lacivertli ekip ilk maçta elde ettiği 2-0’lık galibiyetin verdiği avantajla daha çok savunmada kaldı. İlk yarı planlar işlese de Lazio’nun 60’da Lulic’in kafasıyla bulduğu gol panik yarattı. Ancak İstanbul’daki maçın kahramanı Caner bir kez daha sahne aldı, nefis bir vuruşla Türkiye’yi ayağa kaldırdı.

 

Salih normal bir insan, futbolcu değil. Bu kesinleşti dün akşam. Dokunduğu her topa hayat katıyor. Maç boyunca defans yapan, bulduğu tek pozisyonda gol atan Fenerbahçe takımı Salih ile hayata döndü. Çok mu bir şey yaptı? Hayır. Topa dokundu ve pas verdi sadece. Devamında da gol geldi.
 
Fenerbahçe’nin bu sezonki en kötü maçıydı. 73 dakika tek atak, tek pozison yoktu. Golü ne zaman yiyecekti Fenerbahçe acaba ? Bu  olmadı. Bu da olmadı diye diye 60. dakikaya kadar dayandı Volkan. İtalyan spiker bile “Volkan” demekten yoruldu.
 
Fenerbahçe tüm maç kötü oynadı. Bir pozisyon yakaladı ve turu geçti. İlk yarı sayısız şut ve orta gönderdi Fenerbahçe kalesine Lazio. 41. dakikada Ederson’nun net pozisyonunu engelledi Volkan. Ardından 44. dakikada Hernanes çok sert vurdu yine Volkan.
 
Marchetti’yi Avladı
İkinci yarı daha da yoğun geldi İtalyanlar. Özellikle Fenerbahçe’nin sol kanadından. En sonunda Candreva’nın ortasında Lulic, vurdu kafayı 0-1. Baskı daha da arttı. İtalyanlar turu geçiyoruz havasına girmişti. Ama Salih ile başlayan pas trafiği Webo, Kuyt ile devam etti. Sol kanatta topla buluşan Caner, önce Ciani’yi geçti ardından golü yaptı 1-1. İşte bu golden sonra maç bitti. Laizo’nun turu geçmesi artık hayal.  Roller değişti galiba. Skoru korumaya çalışan, yatan, zamanı geçiren eskiden İtalyanlar olurdu. Belki Fenerbahçe bu skoru koruma işini dün biraz abarttı, ama sonunda başarılı oldu.
Tebrikler Fenerbahçe. Tarih yazdı ve bir ilki başardı. Artık Finale sadece “2” maç var.
 
KIRILMA ANI
Salih’in 73. dakikada oyuna girmesi. Basit bir pasla başlattığı atak golle sonuçlanınca tur da geldi.
 
MAÇIN YILDIZI
Bir kaleci ne yapabilirse onu yaptı. Çıkardığı toplar takımı oyunda tuttu. Volkan turun mimarlarından oldu.