info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe - AEL Limassol

UEFA Avrupa Ligi gruplarının 4. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda 1-0 yendiği AEL Limassol u Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı nda konuk ediyor.

 

Sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağı belli olmayan Raul Meireles bu karşılaşmada ilk 11'de yer alacak. Sarı-lacivertliler 3 puan alarak tur için büyük avantaj sağlamak ve teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde sahasında ilk kez Avrupa kupası galibiyeti almak istiyor.
 
Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak karşılaşmayı İzlandalı hakem Kristinn Jakobsson yönetecek. Jakobsson'un yardımcılıklarını Johann Gudmundsson ve Gunnar Gunnarsson yapacak.
 
Gruptaki bir diğer karşılaşmada Marsilya sahasında Borussia M'gladbach'ı ağırlayacak.
 
İŞTE İLK 11;
 
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Raul Meireles, Mehmet Topal, Kuyt, Cristian, Stoch, Sow
 
SAAT: 20:00
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Kristinn Jakobsson
YAYIN: Star TV
 
 
Sarı-lacivertliler, 2010-11 sezonundan beri teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde sahasında Avrupa kupası maçlarında galibiyet alamadı. 2010-11 sezonunda Young Boys karşısında 1-0 kaybedip, PAOK ile uzatmaya giden maçta 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, bu sezonda ise Vaslui ile iç sahada oynadığı maçta 1-1, Spartak Moskova karşılaşmasında 1-1 ve O.Marsilya ile 2-2 berabere kaldı.
 
Fenerbahçe, Avrupa Kupaları'nda 15 puanla grubunu en çok puanla tamamlayan Türk takımı unvanına sahip. Fenerbahçe 2009-10 sezonunda Uefa Avrupa Ligi H grubunda mücadele etmiş ve 15 puan toplayıp grubunu lider bitirmişti. Fenerbahçe H grubunda topladığı 15 puanla grubunda en çok puan alan Türk takımı olmuştu. Sarı-lacivertliler bu sezon yer aldığı Uefa Avrupa Ligi C grubunda kalan 3 maçını da kazanırsa puanını 16 yapacak ve rekorunu geliştirecek.