info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

F.Bahçeliden G.Saray Formasına 15 Bin TL

Antalya Galatasaraylılar Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk balosunda Fenerbahçeli bir iş adamı oğlu için Galatasaray forması satın aldı.

Antalya'da katıldığı Şampiyonluk Balosu'nda konuşan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas, Galatasaray'ı önümüzdeki yıllarda dünyanın en büyük ilk 10 kulübünden biri olarak dünyaya kabul ettireceklerini söyledi.
Antalya Galatasaraylılar Derneği tarafından Rixos Lares Otel'de düzenlenen Şampiyonluk Balosu'na, şampiyonluk kupası ile birlikte katılan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas, sarı kırmızılı kulübün Türkiye'de ayrıcalıklı bir kulüp olduğunu söyledi.
 
Dünyanın en iyi kulüpleri arasında yer aldıklarını, ancak hedeflerinin dünyanın en iyi ilk 10 kulübünden biri olarak kendilerini dünyaya kabul ettirmek olduğunu kaydeden Adnan Nas, "Bizim çok güçlü bir geleneğimiz var. Bu yıl çeşitli maçlarda Real Madrid, Manchester United kulüp yöneticileri ile sohbet ederken de gördük. Galatasaray'ın tarihi hiçbir spor kulübünde yok. 500 yılı aşan bir lise ve ona dayanan bir kültür. Onlarla birlikte tüm Türkiye'yi saran 25 milyonluk bir taraftar kitlesi. Yani gelenekle, yeniliği birleştiren tek kulüp biz olabiliriz. Bu anlamda bu sinerjiyi yakalamak çok büyük bir şans olacak" diye konuştu.
 
"DÖRDÜNCÜ YILDIZLA DEĞİŞİM RÜZGARI ESECEK"
İki kupa aldıklarını, ancak daha işlerinin bitmediğine dikkati çeken Nas konuşmasını şöyle sürdürdü: "Daha çok işimiz var. Neden mi? Çünkü sportif başarıyı elde ettik. Ama mali ve kurumsal başarı olarak bizim koyduğumuz çıtanın çok daha altındayız. O çıtaya erişmemiz lazım. O çıtaya erişirsek emin olun Türkiye'deki bütün spor kulüpleri için çok önemli bir rol modeli olacağız. Hepiniz görüyorsunuz, dünya çok büyük değişim içerisinde. Spor endüstrisi daha da büyük bir değişik içerisinde. Yani kendini sürdürebilmesi, kendini üretebilmesi çok zor olan bir endüstri. Devamlı mali zorluk içinde. Galatasaray bunu ilk aşan kulüp olacak. Herhalde çok yakında bunun da müjdesini vereceğiz size. Tabi dördüncü yıldızımızla birlikte."
 
FENERLİ BABA 15 BİN TL'YE FORMA ALDI
Konuşmaların ardından üzerinde tüm futbolcuların imzasının bulunduğu kaleci Muslera'nın forması açık artırmaya çıkarıldı. Açık artırmayı koyu bir Fenerbahçeli olan iş adamı Muhammet Konur, Galatasaraylı oğlu için 15 bin TL'ye satın aldı.
Ardından, hep birlikte şampiyonluk pastası kesildi. Şampiyonluk Balosu, oryantal ve Burcu Güneş konseri ile gecenin geç saatlerine kadar devam etti.