info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

F.Bahçe ye Misilleme!

Mamadou Niang’ı Sarı-Lacivertliler’e kaptıran Marsilya intikam almaya hazırlanıyor

Mamadou Niang’ı Sarı-Lacivertliler’e kaptıran Marsilya intikam almaya hazırlanıyor

Habertürk'ün haberine göre; Fransız ekibi, Fenerbahçe'nin başarılı eldiveni Volkan Demirel'in peşine düştü. Mamadou Niang'ı para yüzünden Sarı-Lacivertliler'e kaptıran Marsilya, tecrübeli kaleciyi kadrosuna katarak hem rövanşı almak hem de Fenerbahçe'ye ağır bir darbe indirmek istiyor.

İLK RAUND FENERBAHÇE'NİN OLMUŞTU
Marsilya'da yıllık 1.5 milyon Euro'ya oynarken Fenerbahçe'den gelen 3.2 milyon Euro'luk teklife hiç düşünmeden 'evet' diyen Senegalli golcü, transfer sezonun bitmesine sadece 4 gün kala Fransız ekibinden 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Sarı-Lacivertliler'e imza atmıştı.

Bir önceki sezon attığı 18 golle Marsilya'nın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Niang, kalbinin yarısının her zaman Marsilya'da kalacağını, kariyerinin son transferini gerçekleştireceğini ve bunda da paranın bir hayli önemli olduğunu söylemişti.

Şimdi söz sırası Marsilya'da...

HEDEF VOLKAN
Marsilya, iki katı fiyat vererek Senegalli oyuncuyu elinden kapan Fenerbahçe'nin milli kalecisine göz dikti. Fransız ekibi, 1 numaralı kalecisi Steve Mandanda'yı Avrupa'nın önemli bir ekibine göndererek bu transferden gelecek bütçenin bir kısmı ile Volkan'ı takıma kazandırmanın hesaplarını yapıyor.

EŞİ BASKI YAPIYOR
Volkan daha önceki açıklamalarında 'önce Fenerbahçe' dese de eşinin 'Avrupa'da yaşamak istiyorum' şeklinde baskı yaptığı ve milli kalecinin de son günlerde aklının bir hayli karıştığı öğrenildi.