info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Daniel Guiza Gitti

Kaptan Alex, bir hayranının Güiza nın niye kampa götürülmediği sorusuna, yukarıdaki sözlerle yanıt verip, ayrılığı resmileştirdi. Kulüp de görüşmelere başlandığını dün Borsa ya bildirdi.

Daniel Güiza dönemi sona erdi. Bunu açıklayan da Kaptan Alex oldu. Twitter hesabından hayranlarıyla sohbet eden Brezilyalı yıldız, “Güiza neden kampa götürülmedi?” sorusuna, “Dani gitti” yanıtını verdi. Şaşkınlık yaşayan hayranının, “Kaptan, Güiza gitti mi?” diye tekrar sorması üzerine, “Evet” diyen Kaptan, İspanyol golcünün Granada ile anlaşıp anlaşmadığı sorusuna “yok” karşılığını vererek, onun Real Betis’e gideceğinin sinyallerini verdi. Kulüp de Güiza için yurtdışından bazı kulüplerle görüşmelere başlandığını dün Borsa’ya bildirdi. Bu arada bir hayranının, “Kaptan,  Bobo’yu Fener’e getir” isteğine, Brezilyalı yıldızın verdiği yanıt çarpıcı oldu: “İstemiyorum, Semih var.” Alex, “Kaptanım, ‘bu sezon Aykut Kocaman’ın 140 gollük rekorunu kırarım’ demişsin, doğru mu?” sorusuna, “Çalışıyorum ama çok zor” yanıtı vermesi ilginçti.  Spartak Moskova’dan teklif almadığını söyleyen Fenerbahçe Kaptanı’nın, “Bu kadro şampiyonluk için yeterli mi?” sorusuna, “Yeterli değil” yanıtı vermesi de çarpıcıydı. Bu arada Almanya kampında Aykut Kocaman ile Kaptan olarak bir görüşme yapan Alex de Souza’nın, “Hocam, biz, Fenerbahçe’nin oyuncularıyız ve sonuna kadar bir bütün olarak sizinle beraberiz. Ayrılan arkadaşlarımız oldu ancak kalanlar ve benim kararım, bu sezon yine Sarı-Lacivertli forma için ter dökmek. Konuştuğum diğer yabancı arkadaşlarım da aynı  şekilde düşünüyor” dediği öğrenildi. Bu sözlerden çok mutlu olan teknik direktör Aykut Kocaman’ın, Brezilyalı yıldıza teşekkür ettiği belirtildi.

Yayını artık Real Betis için gerecek

Okçu’nun, Real Betis’te Fenerbahçe’den aldığı ücretin üçte birine oynamaya razı olduğu ileri sürüldü

3 sezon önce 17 milyon Euro gibi rekor bir bonservis ücretiyle transfer edilmesine karşın, büyük bir hayal kırıklığı yaratan Daniel Güiza, ülkesine dönüyor. Bıçak altına yattığı için geçen sezonu adeta oynamadan geçiren İspanyol oyuncu, tek bir maçta bile 90 dakika forma giyme şansı bulamamıştı. Lig ve kupadaki Gençlerbirliği maçlarında çok kısa sürelerle oynama fırsatı bulan Güiza’nın koca sezonda akılda kalan tek hareketi, 5-3 biten Bucaspor maçında nefis bir vuruşla 4. golü atıp, takımını öne geçirmesi olmuştu. Fenerbahçe’den yıllık 3.2 milyon Euro alan Okçu’nun, ülkesinde oynamak için bu paranın neredeyse üçte birine razı olması dikkat çekti. İspanyol golcünün, buna karşın, takımdaki en pahalı futbolcu olacağı dile getirildi. Real Betis’e 3 senelik imza atması an meselesi olan Daniel Güiza’nın, İspanyol ekibinden yıllık 1.2 milyon Euro alacağı belirtildi. Takımla birlikte Almanya kampına götürülmeyen ve transfer görüşmesi yapması için izin verilen Güiza’nın, bu sezon yeniden La Liga’ya yükselen Real Betis ile her konuda anlaştığı iddia edildi. İspanyol gazeteleri Mallorca ve Granada gibi kulüplerin de ilgilendiği Güiza’nın, Real Betis’e gitmek istediğini ve Sevilla kentinin takımının da İspanyol futbolcuyla her konuda sözlü olarak anlaştığını yazdı.