info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Gençlerbirliğinden La Liga ya

Geçtiğimiz sezon devre arasında Çorlu ekibi Çorlu Gençlerbirliğispor a gelen ve bir dönem antrenmanlara çıkan Nijeryalı Oyuncu Emanuel Irede ye adeta teklif yağıyor.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Çorlu ekibi Çorlu Gençlerbirliğispor'a gelen ve bir dönem antrenmanlara çıkan Nijeryalı Oyuncu Emanuel Irede'ye adeta teklif yağıyor. Çorlu takımı ile antrenmanlara çıkan ve devre arası hazırlıklarında yer alan ancak kendisini Çorlu'ya getiren hocası, takımdan ayrılınca Çorlu'dan ayrılan Emanuel'e pek çok kulüpten teklif geliyor.

İspanya birinci La Liga takımlarından Espanyol ve İspanya ikinci Ligi Segunda 'da zirve mücadelesi veren Celta Vigo takımlarından menajeri aracılığı ile teklifler aldığını belirten Nijeryalı defans Oyuncusu Emanuel Irede, menajerinin Türkiye'den de teklifler aldığını söyledi.

Çorlu Gençlerbirliğispor geçtiğimiz sezon devre arasında anlaşma sağlayan ve takımla birlikte ikinci yarı hazırlıklarına da katılan Emanuel Irede, hazırlık maçlarındaki performansı ile dikkat çekmiş, kısa sürede taraftarların sevgilisi olmasına karşın ilerleyen haftalarda takımdan ayrılmıştı.

Kendisini Çorlu'ya takımın o dönemki teknik direktörü Sefa Davarcı'nın getirdiğini belirten Nijeryalı sağ bek: "Daha sonra hocamız takımdan ayrıldı. Ben de takımdan ayrıldım. Çünkü beni Çorlu'ya getiren Sefa Hocaydı. Şimdi ise Türkiye'den ve İspanya'dan teklifler alıyorum. Espanyol ve Celta Vigo takımlarının teklifleri geçtiğimiz hafta menajerim John Ola Shittu aracılığı ile alındı. Türkiye'den de aynı şekilde pek çok takımdan teklifler var. Türkiye'yi seviyorum ve burada kalmak istiyorum. Ancak menajerimiz ile birlikte yapacağımız değerlendirmeler sonucunda futbol yaşantıma Türkiye'de mi, İspanya'da mı devam edeceğime karar vereceğim" diye konuştu.

21 yaşındaki genç Oyuncu, Çorlu Gençlerbirliğispor'a devre arasında İngiltere'nin Londra şehrinden gelmişti. Emanuel burada Crystal Palace takımında da bir dönem yer almıştı.