info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bursa’da İlk 11’ler

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş, Bursaspor’la deplasmanda karşılaşıyor... Kartal maçı kazanıp hem liderliğini sürdürmek hem de üst üste 4’üncü galibiyetini almak istiyor... Beşiktaş’ın ilk 11’i belli oldu. Bilic yeni transfer Ramon’a ilk 11’de şans tanıdı. Haftanın en önemli mücadelesini Skorer.com’dan canlı olarak takip edebilirsiniz.

Lider Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında bu akşam zorlu Bursaspor virajını kayıpsız dönmek istiyor. 
 
Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem  Bülent Yıldırım yönetecek. 
 
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde sezonun ilk 3 maçını  kazanarak, 144 hafta sonra yükseldiği liderliği sürdüren ve bu sezon ligin puan kaybetmeyen tek takımı durumundaki Beşiktaş, zorlu Bursaspor deplasmanında da  galibiyet serisine devam etmeyi ve unvanını korumayı hedefliyor. Sezonun ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor'u 2-0  yenen siyah-beyazlılar, ikinci haftada, ilk yarısını 2-1 geride kapattığı  karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 4-2 mağlup etti. Üçüncü haftada  ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Gaziantepspor'u 2-0'la geçti. 
 
İŞTE 11'LER
 
BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar,Sivok, Escude, Ramon, Atiba, Oğuzhan, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay, Almeida
 
BURSASPOR: Frey, Şener, İbrahim, Civelli, Taiwo, Şamil, Yasin, Murat, Batalla, Tuncay, Pinto
 
9 sezon sonra 4'te 4 peşinde 
 
Beşiktaş, Bursaspor'u yenmesi durumunda, 9 sezon sonra ligin ilk 4  maçını galibiyetle kapatacak. Siyah-beyazlılar, 2003-2004 sezonunda deplasmanda Samsunspor'u 3-1,  Denizlispor'u 3-2, evinde de Bursaspor'u 1-0, Ankaragücü'nü 3-0 yenerek, ilk 4  haftayı kayıpsız geçmişti. 
 
Bu sezona Trabzonspor (2-0), Kayseri Erciyesspor (4-2) ve  Gaziantepspor (2-0) galibiyetleriyle iyi bir başlangıç yapan "Kara Kartallar",  Bursaspor karşısında 4'te 4 yaparak, yoluna firesiz devam etmek amacında. 
 
Beşiktaş'ın yeni transferi Motta da Bursa deplasmanında sahne alacak. Kadroda 6 yabancı oyuncunun bulunması nedeniyle Eneramo, Pedro Franco ve Dentinho tribüne çıkacak. 
 
Bursaspor evinde 13 maçtır kaybetmiyor 
 
Bu sezon geride kalan 3 haftada 4 puan toplayan Bursaspor, evindeki  lig maçlarında uzun süredir rakiplerine mağlup olmuyor.