info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Adam Real de Oynar

İspanyol devi Real Madrid in transfer etmek istediği Manuel Fernandes, İstanbul Belediye karşısında mükemmel bir performans sergiledi, izleyenleri kendine hayran bıraktı

Manuel Fernandes... Portekizli yıldız Beşiktaş’ta bu sezon sergilediği performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin de gözdesi oldu. Bu sezon ortaya koyduğu futbolla alkış toplayan yıldız futbolcuyu Real Madrid’in transfer etmek istediği belirtildi. İspanya’da yayın yapan Sport Gazetesi, Real Madrid’in bir kez daha menacer Jorge Mendes’in kapısını çalacağını yazdı. Haberde Mourinho, Ronaldo, Coentrao, Pepe, Carvalho ve Di Maria’dan sonra Mendes’in temsilciliğini yaptığı Fernandes’in de Madrid ekibinin formasını giyebileceği belirtildi. Mourinho’nun çok istediği yıldız futbolcu için Real Madrid’in 6-8 milyon Euro ödemeyi gözden çıkardığı öne sürüldü.

Yine süper oynadı

Bu sezon çok iyi bir performans sergileyen Fernandes dün akşam da takımının en çalışkan isimlerinden biri oldu. Attığı nefis golle alkış alan Portekizli yıldız, Mustafa Pektemek’in attığı ikinci golün de başlangıcını hazırlayan isim oldu. Adeta bir dinamo gibi çalışan Portekizli yıldız için önümüzdeki günlerde Avrupa’nın diğer takımlarından da transfer gelebileceği kaydedildi.