info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bolu Tüneli

Siyah-beyazlı ekip, Bank Asya Ligi’ndeki rakibi karşısında bir türlü vasatı aşamadı, gol yollarında sürekli zorlandı. Pektemek’in şutu iki kez direkte patladı. Ferhat’ın tek golüyle Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon’la birlikte elenenler kervanına katıldı

Ferhat aşkından dağları taşları delmiş diye anlatırlar hep. Dün de gözümüzle gördük Bolulu Ferhat 4., 20., ve 41. dakikalarda öylesine net pozisyonlara girdi ki o toplar Bolu dağlarını deldi geçti. Arkasında ise saçını başını yolan bir Bahri hoca bıraktı bizim Bolulu Ferhat. Gerçekten bu dakikalarda Beşiktaş çok şanslıydı. Ama o Ferhat 77. dakikada öyle bir gol attı ki yolunan saçı başı geri ektirdi sanki.
Maçtaki ilk net pozisyonunu 31. dakikada Fernandes ile bulan Beşiktaş her ne kadar bu dakikada kaleci Eser’e takılsa da maçın ilerleyen dakikalarında çok daha net pozisyonlara girebildi. 51. dakikada Hilbert’in oyuna sonradan giren kaleci Atacan’ın üzerinden aşırttığı top Beşiktaş’ın beklediği ilk golü getirebilirdi.
Boluspor’da Ferhat’ın kaçırdığı ilk üç golün aynısını Beşiktaş Mustafa Pektemek neredeyse 10 saniye içerisinde yaşadı. 60. dakikada Quaresma’nın trivelasına iyi yükselerek kafa vuran Mustafa bu kez direkten dönen topa vurdu, ama yine direkten döndü. Son dönüşünde topa bir kez daha vuran Mustafa’nın karşısına kaleci Atacan çıktı.
Karşılaşmanın günün erken saatlerinden olmasından mıdır nedir bilinmez, Beşiktaş’taki çoğu futbolcular sahada hâlâ uyur gezer gibiydi. Quaresma, ve Fernandes çok isteklilerdi, ama geri kalanı pek öyle gözükmüyordu.  Carvalhal böylesine bir maçta birkaç tane başarıya aç genç oyuncu oynatsa belki bu uyurgezerlik hali sahada dolaşıp durmazdı.


Taraftar protestosu
Kupaya veda eden Beşiktaş dün akşam İstanbul’a döndü. Bolu’dan İstanbul’a gelen siyah-beyazlı kafileyi, BJK Nevzat Demir Tesisleri önünde yaklaşık 20 kişilik bir taraftar grubu karşıladı. Elde edilen sonucu alkışla protesto eden taraftarlar, ”Ayıp oluyor beyler” diyerek tempo tuttular.
 

Kura günü
Ziraat Türkiye Kupası’nın çeyrek ve yarı final kura çekimi bugün Ataköy Olimpiyatevi’nde yapılacak. 11.00’deki kura çekimine TFF yöneticileri ile kulüp temsilcileri katılacak.

ÇEYREK FİNALİSTLER
F.BAHÇE
ESKİŞEHİR
ANTALYA
BURSA
KARABÜK
SİVASSPOR
BOLUSPOR
KAYSERİSPOR