info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bilic Fenerbahçe Derbisi İçin Ne Dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, T. Konyaspor’u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmayı değerlendirirken; Fenerbahçe derbisiyle ilgili de konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, T.Konyaspor'u 3-1 yendikleri maçı değerlendirdi.
 
"SEZONUN EN İYİ İLK YARISIYDI"
 
Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Hırvat çalıştırıcı, "Bu akşam iç sahada önemli bir maç kazandık. En önemli tarafı son 6 maçta iyi performans yakaladık, hiç kaybetmiyoruz. Bugün oynadığımız sezonun en iyi ilk yarıydı. Takım halinde iyi bir oyun çıkardık. Agresiftik, derli-toplu oynadık. Sürekli şutlar, ortalar denedik. Harika goller attık. İkinci yarıdan dolayı memnun değilim. Çok fırsat verdik. Daha fazla gol atabilirdik. Rakibin ceza sahamıza fazlasıyla gelmesine izin verdik." ifadelerini kullandı.
 
 
FENERBAHÇE MAÇI...
 
"Eneramo-Almeida ikilisini beraber oynatacak mısınız?" şeklindeki soruya "Bu bir seçenekti ama Kayseri'deki sistemle iyi bir oyun çıkarmıştık. Rize ve Karabük'e karşı o kadar tehditkar değildik. İlk yarı gol atamasaydık ikinci yarıda bu B planını devreye sokabilirdik. Burada esas mesele hücum ederken aksiyonu kaç oyuncuyla tamamlandığınızdır." cevabını veren Bilic, Fenerbahçe derbisiyle ilgili ise "Rakibimiz çok iyi durum. Yüksek bir morale sahipler, dört deplasman maçını oyunun son bölümünde kazandılar. Bu onlara muazzam bir katkı yaptı. Biz de gerekli hazırlıklarımızı yapacağız ve orada istediğimiz sonucu almak için uğraşacağız." şeklinde konuştu.