info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş’a Büyük Şok!

UEFA’nın talimatları gereği 5 gün önceden milli takımda bulunması gereken Quaresma, Gaziantepspor maçı için deplasmana gitti. Ancak milli takımdaki hocası Bento, bir gün gecikmeyle kampa katılmasını kabul etmeyince Portekizli oyuncu özel uçakla ülkesine döndü

Beşiktaş, Gaziantepspor maçı için gittiği deplasmanda, hiç ummadığı bir haberle yıkıldı, en önemli futbolcusunu kaybetti. Milli takıma davet edilen Quaresma, özel uçakla kamptan ayrıldı, ülkesine gitti.
Milli takımlara çağrılan Ekrem Dağ, Holosko ve Quaresma’nın, ülke federasyonları tarafından bugün kampa katılmaları istendi. Ekrem için Avusturya, Holosko için de Slovakya’nın teknik adamları bir gün sonra gelmelerine ikna oldu. Siyah-beyazlılar, iki ülke federasyonundan resmi yazı gelirse bugün iki oyuncuyu oynatabilecek.
Portekiz Teknik Direktörü Paulo Bento ise, oyuncusunun bir gün sonra gelmesini kabul etmedi. Antep yolculuğunun ardından Portekiz ile telefonla konuşan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Carvalhal, ülkesinin hocasının bu kadar anlayışsız olmasına çok sinirlendi ve durumu yöneticilere iletti.
Bunun üzerine siyah-beyazlılar bir yandan Quaresma’yı bir an önce göndermek için formüller üretirken, diğer yandan da maçın ertelenmesi için TFF’ye başvurdu. UEFA’nın talimatları gereği milli futbolcuları 5 gün önceden kampa göndermek zorunda olan Beşiktaş çaresiz durumda kalınca dün gece Quaresma’yı özel uçakla Portekiz’e uğurladı.
Tomas Sivok’a da Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’na katılması için izin verildiği ortaya çıktı.