info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş, Zorlu Bursaspor Deplasmanında

Spor Toto Süper Lig in 3. haftası bugün zorlu bir mücadeleye sahne olacak. Beşiktaş, ligde puan kaybı olmayan Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadele saat 20:00 da Bursa Atatürk Stadı nda oynanacak.

Beşiktaş, zorlu Bursaspor deplasmanında

Maccabi Tel Aviv ve Ankaragücü galibiyetleriyle moral bulan beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de ilk 2 maçını kazanan bursaspor'a konuk olacak.

Saat 20.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Karşılaşma, geçen sezon yaşanan olaylar nedeniyle anlaşma gereği beşiktaş taraftarına kapalı olacak.

Ligin ilk 2 haftasında 1 yenilgi ve 1 galibiyet alan Beşiktaş, 3. haftada deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Sezona Kayserispor ve Mersin İdman Yurdu'nu yenerek başlayan Bursaspor ise, 3. haftayı da zirvede kapatmak istiyor.

Beşiktaş'ta sakatlığı düzelmesine rağmen hazır olmadığı gerekçesiyle Ankaragücü maçında forma şansı bulamayan Guti, Bursaspor kadrosunda da yer almadı. Teknik direktör Carvalhal, İspanyol yıldızı 19 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi. Guti'nin yanı sıra sakatlığı bulunan İbrahim Toraman da kadroya alınmazken, Alves ve Hilbert de yabancı kontenjanına takılan isimler oldu. Sakatlığı geçen Fabian Ernst ise maç kadrosunda kendisine yer buldu.

Ev sahibi cephesinde ise moraller yerinde. Ligin ilk 2 maçında kayıp yaşamayan Bursaspor'da cezalı olan Sestak dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın 2 maçta 6 gol atan kadroyu bozması beklenmiyor.