info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş ın İlk 11 i Belli Oldu

Beşiktaş, bugün Braga ile yapacakları UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçından rövanş için avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor. NTV Spor un son dakika bandıyla geçtiği habere göre; Beşiktaş maça Cenk, İbrahim, Sivok, Egemen, Tanju, Ernst, Necip, Veli, Fernandes, Simao, Quaresma 11 iyle başlayacak

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında bugün deplasmanda Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşacak.
 
Siyah-beyazlılar, ilk maçta avantajlı bir skorla sahadan ayrılarak, 23 Şubat'ta İstanbul'da yapılacak rövanş karşılaşmasına rahat çıkmak istiyor.
 
Municipal Stadı'nda TSİ 19.30'da başlayacak karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Kevin Blom yönetecek. STAR'dan canlı yayınlanacak karşılaşmayı Murat Kosova anlatacak, Metin Tekin yorumlayacak.
 
Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı, Roberto Hilbert ve Mehmet Aurelio, Braga karşısında forma giyemeyecek.
 
BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU
Siyah-beyazlı ekip, zorlu Braga deplasmanındaki maça, Cenk, İbrahim, Sivok, Egemen, Tanju, Ernst, Necip, Veli, Fernandes, Simao, Quaresma ilk 11'i ile çıkacak.

MUHTEMEL BRAGA 11'İ

Quim, Salino, Douglao, Ewerton, Miguel Lopes, Mossoro, Custodio, Hugo Viana, Barbosa, Alan, Lima.

STAT: Estadio Municipal de Braga
SAAT: 19:30
HAKEM: Kevin Blom
YAYIN: Star TV
 
SIVOK VE QUARESMA CEZA SINIRINDA
Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma ve Tomas Sivok sarı kart cezası sınırında bulunuyor.
 
İkişer sarı kartları bulunan Quaresma ve Sivok, bu karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda, rövanş maçında forma giyemeyecek.
 
Bu arada, Braga'da ise Club Brugge ile oynanan son grup maçında kırmızı kart gören Nijeryalı savunma oyuncusu Elderson forma giyemeyecek.

Portekiz temsilcisinde, forvet oyuncuları Alan ve Lima ise bugün sarı kart görmeleri halinde İstanbul'daki rövanşta oynayamayacak.