info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş Fenerbahçe yi Bekliyor

Siyah-beyazlı ekip etkili başladı, enfes bir organizasyon sonucunda Mustafa Pektemek ile ağları sarstı. Ev sahibi ikinci yarıda bastırdı, Cenk kalesini gole kapadı. Kartal, rakiplerinin kazanmadığı haftayı 3 puanla kapadı

Kayserispor ve Dinamo Kiev karşısındaki futboldan çok daha kişilikli bir oyun ortaya koydu Beşiktaş. Daha dirençli ve daha kolektif.
Ama yetmez...
Mersin İdman Yurdu’na yetebilir, ama Fenerbahçe karşısında kesinlikle yetmez.
Mesela 22. dakikada şutu direkte patlayan Veli Kavlak ile Mustafa Pektemek’in 19. dakikadaki golünde asisti yapan  Hilbert,  Fenerbahçe’nin belalısı olabilir derbi gecesinde.  Ama sol kanatta Ozokwo karşısında birkaç kez ezilen İsmail ile o kanatta geriye hiç ileriye de az yardım eden Simao iki gün sonraki maçta koridor olabilirler.
37. dakikada Ben Yahia’nın sert şutu ile 42. dakikada Beto’nun volesini ve 83’te Cağdaş’ın kafa vuruşunu Rüştü Reçber’inkini aratmayacak reflekslerle kurtaran Cenk, böyle oynadığı sürece her maçtan sonra  bu sayfalarda maçın adamı olarak yer alır.
Bu karşılaşmada Q7 kimliğine yakın bir futbol oynayan Quaresma’nın 72. dakikada neredeyse kale çizgisinden kaçırdığı gole o da bizim gibi donuk gözlerle baktı. Karizma zedeleyici bu şanssızlığa rağmen, Quaresma yine de gelecek için hocasına umut ve heyecan verdi dün akşamki oyunuyla.

Holosko’ya ayak uyduramadı
Enerjisiyle Beşiktaş’ta ikinci yarıların vazgeçilmez isimlerinden olan Holosko’nun, 80. dakikada Ricardo Quaresma’nın şık asistine aynı güzellikte yanıt vermeyerek, farkı açma şansını Sehic’in ellerinde yok etti.
Beşiktaş, rakiplerin puanlar kaybettiği bir haftada Mersin karşısında çok, ama çok değerli bir üç puan kazandı. Bu maç Beşiktaş açısından gerçek anlamda ligin ilk yarısındaki kırılma noktalarından biriydi. Bir diğeri ise Fenerbahçe derbisi.

Grev bitti!
Beşiktaş, deplasmanda oynadığı Mersin İdman Yurdu karşılaşmasını 1-0 kazandı ve 4 maç aradan sonra galip geldi. Siyah-beyazlılar, dünkü karşılaşmaya kadar son 4 resmi müsabakada 1 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Kartal, Mersin İY maçından önce en son 25 Eylül Pazar günü sahasında Medical Park Antalyaspor'u 1-0 mağlup etmişti.