info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aysal dan Son Nokta

Galatasaray ın en güçlü başkan adayı Ünal Aysal, Başkan Adnan Polat’la yaptığı zirvede, "Olağanüstü kongrebugün de olsa, 1 ay veya 1 yıl sonra da yapılsa ben ve ekibim göreve hazırız" diyerek kararlılığını ortaya koydu

Sarı-kırmızılı kulüpte, 14 Mayıs Cumartesi yapılacak seçimli genel kurul toplantısının ertelenmesi halinde başkan adaylığından çekilebileceği ileri sürülen Ünal Aysal, söylentilere noktayı koydu. Galatasaray'da başkanlık koltuğunun en güçlü adayı olarak gösterilen Aysal, Başkan Adnan Polat'la önceki gün gerçekleştirdiği zirvede göreve talip olmasıyla ilgili net ifadeler kullandı.
Polat'la yaptığı görüşmede geri adım atmasının mümkün olmadığına dikkat çeken Ünal Aysal'ın, "Çıktığımız yolda ben ve ekibim kulübü idare etmeye, içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmaya hazırız. Seçim bugün de olsa, 1 ay veya 1 yıl sonra da yapılsa ben ve ekibim göreve hazırız" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Galatasaray'ın hukuki zeminde tartışılmasının doğru olmayacağını vurgulayan Aysal'ın, kulüp aleyhine açılan davalara dikkat çektiği belirtildi.

Ünal Aysal'ın, "Öyle bir hava oluştu ki, Galatasaray hem davalı hem de davacı oldu. Dava açanların kimliği, onları savunan kişinin aynı avukat olması tesadüf ile açıklanamaz. Kongreye katılanların yüzde 75’i sizi idari açıdan ibra etmedi. Bunu kendi yöneticileriniz de söylüyor” ifadelerini kullandığı belirlendi.
Bu arada Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, kongre yapılmazsa kulübün çok büyük zarar göreceğini söyledi. Aktar, “Yönetim bunun bilincindeyse seçimin yapılması için gerekli girişimi yapar. Bilincinde değilse Galatasaray tarihine öyle geçerler. Er ya da geç seçim yapılır ve başka bir heyet göreve gelir” dedi.