info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aysal Açıkladı! Burdisso Galatasaray’da...

Galatasaray, aradığı stoperi buldu, Arjantinli stoper Guillermo Burdisso’yu renklerine bağladı. Burdisso yarın İstanbul’a gelecek.

Galatasaray, Boca Juniors'ta oynayan Guillermo Burdisso ile anlaşmaya vardı.
 
Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, Skorer.com'a yaptığı açıklamada Arjantinli stoperle anlaştıklarını açıkladı. Aysal, Burdisso'nun Mancini'nin istediği isimler arasında yer aldığını ifade etti.
 
 
Galatasaray'ın Burdisso'yu 6 aylıgına kiraladığı öğrenilirken; Aysal, oyuncunun satın alma opsiyonunun da kendilerinde bulunduğunu açıkladı. Bu rakamın 3 milyon euro olduğu öğrenildi.
 
Yönetici Şükrü Ergün: Yarın İstanbul'a gelecek
 
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada Guillermo Burdisso'yu kadrolarına kattıklarını  söyledi.
 
Savunmaya takviye yapma çalışmalarını Burdisso'yu transfer ederek  tamamladıklarını dile getiren Ergün, "Hem Burdisso ile hem de kulübüyle anlaştık.  Oyuncunun yarın İstanbul'da olmasını bekliyoruz. Takımımıza katkı sağlayacak bir  isim olduğuna inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 
 
Arsenal Sarandi'nin kadrosunda 2009-2012 yılları arasında yer alan ve  bu süre içinde İtalya'nın Roma ve Arjantin'nin Arsenal Sarandi ekiplerinde de  kiralık olarak oynayan Burdisso, 2012 yılında Boca Juniors'a transfer olmuştu. 
Burdisso kimdir?
 
Doğum tarihi: 26 Ekim 1988
Doğum Yeri: Cordoba, Arjantin
Boy: 1.87 cm
Mevkii: Stoper
Oynadığı takımlar:
Rosario Central (46 maç 4 gol)
Roma (Kiralık - 4 maç)
Arsenal Sarandi (Kiralık - 33 maç 6 gol)
Boca Juniors (29 maç 3 gol)
Milli Takım:
Arajantin (1 maç)