info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aslan Parçaları

Galatasaray, Necati Ateş ve kaptan Sabri Sarıoğlu’nun sezon sonunda bitecek olan sözleşmelerini uzatıyor.Teknik Direktör Fatih Terim’in takımda kalmalarını istediği tecrübeli yıldızlar ikişer yıllık imza atacak

Süper Lig’in lideri Galatasaray’da, Orduspor maçında attıkları şık gollerle galibiyeti getiren Necati Ateş ve Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmeleri ikişer yıl uzatılıyor. Başkan Ünal Aysal’la anlaşan ve sarı-kırmızılı takımın başında iki yıl daha bulunacak olan Teknik Direktör Fatih Terim bir taraftan yol vereceği isimleri belirlerken, diğer yandan da kalacak futbolcularla ilgili karar veriyor. Necati ve Sabri’nin gösterdiği özveriden etkilenen Terim, iki oyuncusunu da takımda tutma kararı aldı. Sarı-kırmızılı takımda özellikle ayrılmasına kesin gözüyle bakılan kaptan Sabri, Milan Baros’un yerine oyuna dahil olduğu Orduspor maçındaki performansıyla üzerindeki kara bulutları dağıttı ve kritik sınavlar öncesi form tutarak yüzleri güldürdü. Galatasaray’ın altyapısından yetişen Sabri’nin takımda kalması yönünde görüş belirten teknik patron Terim, Necati Ateş’i de kesinlikle kadrosunda tutacak. Devre arasında Medical Park Antalyaspor’dan yarım sezonluğuna transfer edilen Necati Ateş’in takıma büyük katkı yaptığını düşünen teknik patron Fatih Terim, Orduspor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, tecrübeli forvetle ilgili çok olumlu ifadeler kullanmış ve “Bizimle beraber kalacak” demişti.

Engin’de sorun yok

Elmander’in yedek beklediği Türk Telekom Arena’da oynanan maçta Orduspor engelini iki golle aşarak moral depolayan ve iki haftalık galibiyet hasretine son veren Cim-Bom’da, Teknik Direktör Fatih Terim, oyuncularına iki gün izin verdi. Orduspor maçında belinden sakatlık geçiren Engin Baytar’ın durumunun ciddi olmadığı bildirildi. Sarı-kırmızılı futbolcunun, Manisa deplasmanında takımdaki yerini alabileceği vurgulandı. Ayak bileğinde ağrısı bulunan Eboue’de de korkulacak bir problemin bulunmadığı belirtildi. Cim-Bom yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı yapacağı antrenmanla Manisa maçının hazırlıklarına başlayacak.