info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Arda Veda mı Etti?

Arda’nın “Umarım seneye G.Saray’a yakışan futbolcular burada olur, daha iyi mücadele ederler” sözleri camiada “Acaba bize ayrılık sinyali mi veriyor?” şeklinde yorumlandı.

Galatasaray’ın genç kaptanı Arda Turan’ın, Fenerbahçe derbisi sonrası sarfettiği sözler, Sarı-Kırmızılı camiada akılları karıştırdı. Uzun  süren sakatlık sonrası iyileşen ve teknik direktör Hagi’nin, derbinin 61. dakikasında Kazım’ın yerine oyuna aldığı Arda’nın canlı yayında “Umarım seneye Galatasaray’a yakışan futbolcular burada olur, daha iyi mücadele ederler” şeklinde kullandığı sözler, “Sezon sonu gidiyor mu?” tartışması yarattı.

Sarı-Kırmızılılar “Taliplerinin çok olduğunu biliyoruz. Sakatlık döneminde hakkında çok eleştiri yapılması ve takımın kötü bir sezon geçirmesi aklını karıştırmış olabilir” yorumlarında bulundu.

‘ALLAH İSTEMİYOR’

Arda, maçla ilgili olarak da şunları söyledi: “Öncelikle F.Bahçe’yi tebrik ediyoruz. Centilmence bir derbi oldu. Söylenecek fazla bir şey yok. İyi oynayan, pozisyon bulan, oyunu forse eden hep bizdik. Her şeyi yapıyoruz. Ama bir şeyler ters gidiyor. Allah istemiyor herhalde kazanmamızı. Rakibin, 2 golü dışında pozisyonu bile yok. Her şeyi yapıyoruz alma olmuyor. Taraftardan sadece özür diliyoruz.”