info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Arda Turan dan Fenerbahçe ye yanıt

G.Saray da oynarken de Arda yı almak istediğini söyleyip 15 milyon Euro bonservis bedeli bile belirleyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türk futbol tarihinin en yüksek rakamını önerdi ancak olumlu yanıt alamadı.

Sarı-lacivertliler başkan Aziz Yıldırım’a yakınlığıyla bilinen Emre Belözoğlu aracılığıyla nabız yoklasa da milli yıldız “Ben G.Saray’ın kaptanıyım. F.Bahçe’de oynamam mümkün değil” sözleriyle transfer hayâllerini sonlandırdı.
 
Alper Potuk’u renklerine katarak yılın ilk transfer çalımı atan F.Bahçe, şimdi de Arda Turan’a gözünü dikti. Arda Turan'a, Fenerbahçe Kulübü, imza parası olarak 4 milyon Euro ve yıllık garanti para olarak da 4 milyon eurodan 5 yılı içeren transfer paketi sundu.
 
Teklife göre sadece ilk yıl için 8 milyon Euro ödemeyi taahhüt eden Fenerbahçe, sözleşmedeki kalan 4 yılın her biri için 4 milyon Euro ödeyecek. Türkiye'de daha önce hiçbir futbolcuya bu rakamlar teklif edilmemişti.

 ARDA DÜŞÜNMEDEN GERİ ÇEVİRDİ
Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre Arda’ya teklifi yapan kişi Aziz Yıldırım’la arası çok iyi olan F.Bahçe Kaptanı Emre Belözoğlu.. A.Madrid'in de takım arkadaşı olan Emre’nin, ilk yıl imza parası dahil 7 milyon Euro’luk önerisini Arda hiç düşünmeden, “Ben G.Saray’ın kaptanıyım. F.Bahçe’de oynamam mümkün değil” diyerek geri çevirdi.