info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Arda Derbiyle Dönüyor

G.Saray’ın kaptanı, 18 Mart Cuma günkü F.Bahçe maçında sahada olacak.

G.Saray’ın kaptanı, 18 Mart Cuma günkü F.Bahçe maçında sahada olacak.

Yakın dostlarına, “Şu anki sakatlığımın ameliyatla ilgisi yok” dedi. Dönüş tarihini de açıkladı; “Ağrılarım azaldı. Bir haftadır takımla çalışıyorum. Fenerbahçe derbisini kendime hedef seçtim.”

HER şey Arda Turan’ın Ekim 2010’da A Milli Takım kampından sakat dönmesiyle başladı. G.Saray Sağlık Heyeti’nin aldığı karar doğrultusunda ünlü Alman cerrah Ulrike Muschaweck tarafından operasyona tabi tutulan sarı kırmızılı takımın kaptanının en geç 2 hafta içerisinde sahalara döneceği belirtilmişti.  11 Aralık 2010’da  Ali Sami Yen’de oynanan G.Birliği maçının ikinci yarısında forma giyip sahalara döndü. Ardından 3 kupa maçında sarı kırmızılı formayı giydi. Ancak 18 Ocak 2011’deki Medical Mark Antalyaspor sınavından sonra sakatlığının da etkisiyle takımından uzak kaldı genç futbolcu.

Ameliyatla ilgisi yok
Dönüş süreci uzayınca hakkında çeşitli spekülasyonlar üretilmeye başlandı.  Kimi, sakatlığının geçtiğini, takımının içerisinde bulundğu kötü durumu bahane ettiğini ileri sürdü. Kimi sakatlığının psikolojik olduğunu savundu... Bu iddialar karşısında suskun kalan Arda Turan, ameliyatı yapan Dr.Muschaweck’in TRT’ye, “Şu an oynaması gerekirdi” şeklindeki sözlerinden sonra sessizliğini bozdu.
Yakın dostlarına içini döken Arda, “Şu anki sakatlığımın ameliyatla ilgisi yok. Benim sakatlığım pubis. Alman doktor ise fıtık ameliyatı yaptı. Sakatlığımı yanlış yorumlayanlar var” dedi. Arda Turan, dostlarına dönüş tarihini de verdi; “Bir haftadır takımla çalışıyorum. Ağrılarım azaldı. Güçlü bir şekilde sahalara dönmek istiyorum. 18 Mart’taki F.Bahçe derbisinde oynamak istiyorum. Bu maçı kendime hedef seçtim.”

O sözleri söylemedim
G.Saray Kulübü Doktoru Burak Kunduracıoğlu ise,  TRT 1’de önceki akşam yayınlanan “1’e 1 Futbol” adlı programda gündeme gelen açıklamalarının yanlış anlaşıldığını ifade etti. Kunduracıoğlu, “Başkandan izin alın konuşayım dedim” diye konuştu. Arda’nın menajeri Ahmet Bulut ise, “Arda geçen hafta cuma günü bana ‘10 güne kadar sahaya çıkacağım. Derbide oynarım’ dedi. Ağrıları var ki oynamıyor” diye konuştu.