info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Açlık Oyunları

Gülmeye, sevinmeye, galibiyete hasret kalan Trabzonspor ile Beşiktaş özür maçına çıkıyor

Şampiyonluk hedefinden bir hayli uzaklaşan ezeli rakipler 112. kez karşı karşıya gelecek.
H.Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı M.Kamil Abitoğlu yönetecek.
İki takım da üç puanı alarak en azından lig 3.'lüğü için avantaj elde etmeye çalışacak.

 Colman'ın yükü ağır
Trabzonspor'un orta alandaki en önemli silahı Gustavo Colman ligin ikinci yarısında ciddi bir düşüş göstermesine rağmen yine de bordo-mavili ekibin performansına direkt etki eden isimlerin başında geliyor.
Bu sezon iki gol atan, sekiz kez gol pozisyonuna giren Arjantinli yıldız, yaptığı altı asistle dikkat çekiyor.
Rakip kaleye 24 şut gönderen, bunların 10 tanesini çerçeveye isabet ettiren Colman takımda en çok koşanların başında geliyor.
31 maçta forma giyerek istikrarlı bir grafik ortaya koyan tecrübeli oyuncu, 295 kez top kazanırken, 316 kez top kaybı yaşadı.

 Aranan yıldız Quaresma!
Kartal'ın büyük umutlar beslediği Quaresma bu yıl yine hayalkrırklığının ötesine geçemedi, takıma gerekli katkıyı veremedi.
Toplam 20 maçta forma giyen Portekizli oyuncu sadece beş kez rakip fileleri havalandırırken, 14 kez gol pozisyonuna girebildi.
Asist sayısı beşte kalan Quaresma 49 şut atarken, bunların sadece 19'unda isabet sağlayabildi. Bu arada Beşiktaş takımı da 2012'de oynadığı son 16 maçta kalesinde gol gördü.
En son ligin 19. haftasında 0-0 berabere sonuçlanan Ankaragücü maçında gol yemeyen Beşiktaş, daha sonraki 16 maçta da rakip oyuncuların gol bulmasına engel olamadı.